چند تا سرور از هتزنر نیاز داشتیم و ترجیح دادیم بدون واسطه این کار رو انجام بدیم
حالا می خواستم بدونم می شه پنل ریسیلری گرفت ؟
یا می شه مستقیم خرید کنم خودم از دیتا سنتر ؟
پیاپیش ممنون از کمکتون
نمایش نسخه قابل چاپ
چند تا سرور از هتزنر نیاز داشتیم و ترجیح دادیم بدون واسطه این کار رو انجام بدیم
حالا می خواستم بدونم می شه پنل ریسیلری گرفت ؟
یا می شه مستقیم خرید کنم خودم از دیتا سنتر ؟
پیاپیش ممنون از کمکتون
نگاه کنید بنده فقط از دید یک دوست به شما پیشنهاد می کنم !
با توجه به قیمت ارز و طریقه فراهم سازی ارز مناسب و مشکلاتی از قبیل تحریم پیشنهاد می کنم از طریق نمایندگان معتبر کسایی که فکر می کنید صلاحیت این موضوع رو دارند اقدام کنید
خیلی وقتا دیده شده مشتری رفته خودش سرور خریداری کرده ولی با بعضی مشکلات مانند ابیوز و ... نتونسته راه حل اندیشی کنه و تمام اطلاعات و مشتری و اعتبارش در خطر افتاده و از آخر باز هم مجبور به انتقال به نمایندگان بزرگتر این دیتاسنتر ها شده است .
سلام
اگر مشکل پرداخت و توانایی هندل کردن مشکلات رو دارید 100 در 100 مستقیم
ولی اگر خیر بهتر هست با پنل ریسلر کار کنید مخصوصا دیتاسنتر مثل هتزنر که نیار به کانفیگ نخصصی روتر ... داره.
از هتزنر یا رد استیشن و یا سایر دیتاسنتر هایی ک با ایرانیا مشکلی ندارن ، مستقیم خرید کنید دوست عزیز !!
سلام و خسته نباشین بهترین و عاقلانه ترین کار اگر امکانش باشه بهتر هست
تا مستقیم گرفته بشه از دیتاسنتر اگر با مدیریت آن اشنایی دارین اگر آشنایی
ندارین بهتر است از واسطه های با سابقه تهیه کنین سرورتون رو موفق باشین
با سلام
میشه مستقیم خرید کرد.
شما باید پاسپورت داشته باشید و برای آنها جهت تایید و باز کردن پنل ارائه نمائید.
برای پرداخت هم حتما نباید به نام شما باشه میتونه به نام یک شخص دیگه باشه اما باید معتبر باشه. (اگر مثلا هر ماه یک نفر براتون پرداخت بکنه ممکنه دردسر ساز بشه - وقتیم کسی پرداخت میکنه ممکنه شک بکنند و بگن براشون مدارک حساب بانکی و تصویر کارت و ... ارسال کنید که اون شخص باید توانایی ارسال این مدارک را داشته باشه.)
کلا باید پرداخت کننده معتبر باشه و بهتره دائمی هم باشه.
اگر هم میتونید مشکلتون را با هتزنر شخصا حل کنید و تجربه کار با پشتیبانی و نحوه برخوردهاشون را دارید که هیچ اگر خیر ممکنه توی دردسر بیفتید. اگر چند سرور هست یک سرور بخرید و مابقی را در پنل کسای دیگر بگذارید اگر اون یک سرور که در پنلتون هست مشکلاتش را حل کردید و ... مابقی هم به پنل خودتون منتقل کنید.
یا حق