درخواست هاست با این شرایط
سلام متاسفانه میزبان فعلی من که یکی از بهترین های هاستیگ هست به دلیل استفاده بیش از حد سایت من از منابع سرور سایت من رو ساسپند کرده. علت رو هم ارسال بیش از حد ایمیل عنوان کردند.(روزانه 4000). اول اینکه بنده به هیچ وجه قصد ارسال ایمیل ندارم و اگر کسی که میخواهد میزبانی سایت من رو به عهده بگیره بتواند این مشکل ارسال انبوه ایمیل های من رو هم حل کنه هم من ممنونش خواهم بود و هم اینکه اصلا نیازی به این ایمیل ها ندارم و در منابع سرور خودشون هم صرفه جویی خواهد شد. این ایمیل ها به هیچ وجه کار من نبوده و هیچ نیازی بهشون ندارم.من روزانه شاید حدود 20-30 تا میل لازم داشته باشم اون هم برای ارسال خودکار لینک فعال سازی برای کاربران جدید. سایت من یک انجمن دانشجویی کوچک با بازدید بسیار پایین است. 2گیگ هم فضا لازم دارم.
پاسخ : درخواست هاست با این شرایط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
biato
سلام متاسفانه میزبان فعلی من که یکی از بهترین های هاستیگ هست به دلیل استفاده بیش از حد سایت من از منابع سرور سایت من رو ساسپند کرده. علت رو هم ارسال بیش از حد ایمیل عنوان کردند.(روزانه 4000). اول اینکه بنده به هیچ وجه قصد ارسال ایمیل ندارم و اگر کسی که میخواهد میزبانی سایت من رو به عهده بگیره بتواند این مشکل ارسال انبوه ایمیل های من رو هم حل کنه هم من ممنونش خواهم بود و هم اینکه اصلا نیازی به این ایمیل ها ندارم و در منابع سرور خودشون هم صرفه جویی خواهد شد. این ایمیل ها به هیچ وجه کار من نبوده و هیچ نیازی بهشون ندارم.من روزانه شاید حدود 20-30 تا میل لازم داشته باشم اون هم برای ارسال خودکار لینک فعال سازی برای کاربران جدید. سایت من یک انجمن دانشجویی کوچک با بازدید بسیار پایین است. 2گیگ هم فضا لازم دارم.
با سلام
با منابع اختصاصی در خدمتتون هستیم
ساسپند بی معنی خواهد بود چون شما منابع اختصاصی خود را خواهید داشت و به هر نحو می توانید از آن استفاده کنید
میزبان نمونه هایی از همکارانتان نیز هستیم
با ما در تماس باشید
serverman.ir
با سلام دوست عزیز
با تمام امکانات نامحدود و پهنای باند نامحدود
پنل 2 - فضا : 2000 مگابایت
پهنای باند : نامحدود
امکانات : نامحدود
وب سرور قدرتمند LiteSpeed
آنتی شل و اسکنر قدرتمند eXploit Scanner
بک آپ گیری : به صورت روزانه , هفتگی , ماهانه
پشتیبانی از کلیه اسکریپت ها و سیستم های مدیریت محتوا
پشتیبانی 24 ساعته و فعال از طریق تیکت , چت آنلاین , یاهو
نصب رایگان سیستم های مدیریت محتوا.(به درخواست شما)
ماهانه 10 تومان برای ماه اول 50% تخفیف با کد : Shared_Host93
با سلام در خدمتیم روزانه 30 هزار ایمیل
در صورت نارضایتی تا 7 روز پول شما بدون هیچ قیدو شرطی بازگشت داده خواهد شد
http://my.ilamhosting.ir/cart.php?gid=3
چه هزینه ای پرداخت میکردین در قبالش؟
باسلام
لطفا از سرویس های ما دیدن نمایید
www.royaldata.org
بااحترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
biato
با محدودیت 500 ایمیل در ساعت میشه 12000 تا روزانه که فکر میکنم مشکل تون حل بشه .
اما احتمالا روباتا از سایتتون خوششون اومده . از کد کپچا برای ارسال و ثبت نام استفاده کنید مشکلتون حل میشه و نیازی هم به تغییر هاست پیدا نخواهید کرد
پیشنهاد من : پلان Mini یک ساله
چراشو؟ خودتون مقایسه کنید :
1. فضا 10 گیگ
2. 512 مگ رم اختصاصی برای پلان ( یعنی مال خودتونه چه استفاده کنید یا نکنید)
3. 5% اجازه ی استفاده از CPU
4. یک دامنه ی رایگان (.com,.net,.org,.info,.biz,.us,.eu)
5. بک آپ گیری روزانه تا 10 گیگ
6. امکان استفاده هم برای سایت و هم برای فایل های دانلودی
7. آپتایم 99.9 گارانتی شده
8. سیستم عامل کلودلینوکس و وب سرور سی پنل
9. امکان ارسال حداکثر 500 ایمیل در ساعت به همراه امکانات SSL
10. دیداس پروتکشن رایگان تا 480 Gbps
11. امکان انتخاب فعال یا غیر فعال سازی ورژن PHP و ماژولها و و ویرایش شخصی PHP.ini
12. پشتیبانی از مالتی مدیا و فلش و صوتو ویدیو
13. پشتیبانی کامل از htaccess
14. پشتیبانی 7 روزه و 24 ساعته واقعی
15. امکان انتخاب محل سرور هنگام سفارش (اروپا یا آمریکا)
16. برخلاف سایر شرکت های خارجی که برای دامنه ی IR مشکل دارن و ساسپند میکنن (به علت تحریم) هیچ مشکلی با ایران و سایت های با دامنه ی ملی وجود ندارد.
17. موارد بالا مهماش بود جزئیات رو توی در ادامه میتونید ببنید
-------------------------------------
جمع هزینه پلان فوق :
قیمت معمولی : 27.65 دلار
قیمت نهایی بعد ازکسر 22% تخفیف ویژه شیرازهاست : 21.57 دلار
با فرض هر دلار 3300 تومان هزینه ی پلان فوق 71000 تومان
باکسر 30000 تومان هزینه بابت هدیه ی دامنه ی رایگان:
قیمت نهایی این هاست برای شما 41000 تومان برای یک سال
یعنی ماهانه : 3500 تومان برای یک هاست 10 گیگ با منابع اختصاصی و Gbps 480 دیداس پروتکشن
http://shirazhost.biz/ads/shi.png
http://shirazhost.biz/ads/detile.png
http://shirazhost.biz/ads/shi2.png
http://shirazhost.biz/ads/shi3.png
http://shirazhost.biz/ads/php.png
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
biato
با سلام
با پنل زیر در خدمتتون هستیم .
۲۰۰۰MB
100000 تومان
- ۲۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل CPanel
- سالیانه ۱۰۰۰۰۰ تومان
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
biato
با سلام
با پنل زیر در خدمتتون هستیم .
۲۰۰۰MB
100000 تومان
- ۲۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل CPanel
- سالیانه ۱۰۰۰۰۰ تومان
سلام.درخدمتىم.
فضا:دوگىگ
پهناى باندوسايرامکانات:نامحدود
ماهانه15هزارتومان
uphosting.ir
با سلام
ما پنل زیر رو براتون پیشنهاد میکنیم
فضا 2گیگابایت
پهنا باند نامحدود
آپتایم 100% تضمینی
هارد ssd
وب سرور قدرتمند LiteSpeed
کلیه امکانات نامحدود
مناسب برای پشتیبانی تا 150 بازدید آنلاین همزمان
سیستم ابری بوده و تمام منابع بصورت اختصاصی به کاربر داده میشود.
قیمت ماهانه 29هزار تومان
در صورت درخواست با ای دی یاهو و یا بخش پشتیبانی در تماس باشید