کامپیوتر خودتون را سریعتر خاموش کنید
درود بر همه دوستان بزرگوار و گرامی
با یک آموزش جالب در خدمتتون هستم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد
سرعت خاموش شدن رایانه تا اندازهای تحت کنترل رجیستری ویندوز است.
دکمههای ویندوز و R را فشار دهید. عبارت regedit را تایپ کنید و اینتر را فشار دهید.
در صفحه رجیستری از ساختار درختی سمت چپ وارد آدرس زیر شوید.
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control
در سمت راست صفحه گزینهای به نام WaitToKillServiceTimeout را مشاهده خواهید کرد. رو به روی آن عددی نوشته شده که مقدار پیشفرض را نشان میدهد. در ویندوز 7 ممکن است این مقدار 12.000 باشد، این عدد به میلیثانیه است. در ویندوز ویستا تا 20.000 هم مشاهده شده است! در ویندوز 8 ممکن است 5.000 باشد. به هر حال این عدد نشان میدهد که ویندوز هنگام خاموش شدن چند ثانیه صبر میکند تا برنامهها به طور خودکار بسته شوند. روی این گزینه دو بار کلیک کنید.
توصیه نمیکنیم این عدد را یکباره به صفر تغییر دهید، اما بسته به میزان پیشفرض رایانه خود، کمی آن را کاهش دهید. مثلاً از 12.000 به 8.000 یا کمی کمتر کاهش دهید. یک بار ریاستارت کنید و تفاوت سرعت را بسنجید. اگر به نظرتان مشکلی نبود، میتوانید آن را کمتر هم بکنید. اما حواستان باشد به ویندوز فرصت دهید تا خودش را جمع و جور کند و بعد خاموش شود.
کار تمام شده است. بعد از آنکه تنظیمات را انجام دادید، تنها کاری که میماند این است که رایانه را چند بار در موقعیتهای مختلف ریاستارت یا خاموش کنید و از سرعت بیشتر آن لذت ببرید.
ارادتمند شما
:53:
پاسخ : کامپیوتر خودتون را سریعتر خاموش کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود بر همه دوستان بزرگوار و گرامی
با یک آموزش جالب در خدمتتون هستم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد
سرعت خاموش شدن رایانه تا اندازهای تحت کنترل رجیستری ویندوز است.
دکمههای ویندوز و R را فشار دهید. عبارت regedit را تایپ کنید و اینتر را فشار دهید.
در صفحه رجیستری از ساختار درختی سمت چپ وارد آدرس زیر شوید.
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control
در سمت راست صفحه گزینهای به نام
WaitToKillServiceTimeout را مشاهده خواهید کرد. رو به روی آن عددی نوشته شده که مقدار پیشفرض را نشان میدهد. در ویندوز 7 ممکن است این مقدار 12.000 باشد، این عدد به میلیثانیه است. در ویندوز ویستا تا 20.000 هم مشاهده شده است! در ویندوز 8 ممکن است 5.000 باشد. به هر حال این عدد نشان میدهد که ویندوز هنگام خاموش شدن چند ثانیه صبر میکند تا برنامهها به طور خودکار بسته شوند. روی این گزینه دو بار کلیک کنید.
توصیه نمیکنیم این عدد را یکباره به صفر تغییر دهید، اما بسته به میزان پیشفرض رایانه خود، کمی آن را کاهش دهید. مثلاً از 12.000 به 8.000 یا کمی کمتر کاهش دهید. یک بار ریاستارت کنید و تفاوت سرعت را بسنجید. اگر به نظرتان مشکلی نبود، میتوانید آن را کمتر هم بکنید. اما حواستان باشد به ویندوز فرصت دهید تا خودش را جمع و جور کند و بعد خاموش شود.
کار تمام شده است. بعد از آنکه تنظیمات را انجام دادید، تنها کاری که میماند این است که رایانه را چند بار در موقعیتهای مختلف ریاستارت یا خاموش کنید و از سرعت بیشتر آن لذت ببرید.
ارادتمند شما
درود
دوست عزیز اگه سرعت رو کمتر کنن بیش از حد باعث میشه که برنامه های در حال اجرا موقع بسته شدن وین دچار ایراد شوند اینطور نیست !؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Abolijoon
درود
دوست عزیز اگه سرعت رو کمتر کنن بیش از حد باعث میشه که برنامه های در حال اجرا موقع بسته شدن وین دچار ایراد شوند اینطور نیست !؟
درود
درستش اینه که خود کاربر قبل خاموش کردن سیستم برنامه های باز را ببندد که kill task نیاز نباشد
بنده این روش رو روی ویندوز 7 تست کردم موثر هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
درستش اینه که خود کاربر قبل خاموش کردن سیستم برنامه های باز را ببندد که kill task نیاز نباشد
بنده این روش رو روی ویندوز 7 تست کردم موثر هستش
یعنی آسیبی به ویندوز نمیزنه ویندوز ما همینجوریشم داره میپوکه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafaamirani
یعنی آسیبی به ویندوز نمیزنه ویندوز ما همینجوریشم داره میپوکه :d
هر چیزی استاندارد و فابریکش بهتر هستش اما به هرحال در هر سیستمی یک سری trick ها و ترفند ها هستند که دونستنشون خالی از لطف نیست
آموزش بسیار زیبایی بود
سیستم ما ماشاالله در روشن شدن بیسار سریع هستند :->
وین 8 هستش دکمه ی پاور که زده بشود همان موقع بر روی welcome بالا خواهد آمد
بنده توصیه می کنم این کار رو نکنید
سیستم برای خاموش شدن نیاز داره که فایل های داخل سی پی یو رو تخلیه کنه!
زمانی هم که هست زمان تخلیه است!
وقتی شما زمان رو دستکاری می کنید ممکنه به مشکل بر بخورید و سی پی یو دچار مشکل شه!
توصیه می کنم این کار رو نکنید :)
پیروز و سربلند
بهتر نیست اصلا خاموش نشود؟!
سیستم اصلی بنده هر وفت برق برود خاموش می شود.
یکبار تماس گرفتیم شاتل گفتند 18 روز مدم شما خاموش نشده دارید چیکار می کنید؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_sh
بنده توصیه می کنم این کار رو نکنید
سیستم برای خاموش شدن نیاز داره که فایل های داخل سی پی یو رو تخلیه کنه!
زمانی هم که هست زمان تخلیه است!
وقتی شما زمان رو دستکاری می کنید ممکنه به مشکل بر بخورید و سی پی یو دچار مشکل شه!
توصیه می کنم این کار رو نکنید :)
پیروز و سربلند
جسارتا cpu محل ذخیره فایل نیست!
ریکوردی هم که دوستمون فرمودن کم بشه، مدت زمانی هست که ویندوز بعد از دریافت سیگنال خاموشی به برنامه های در حال اجرا فرصت میده که بسته بشن. کرنل ویندوز جوری طراحی شده که بعد از گذشت این زمان تمام پروسه های درحال اجرا رو از بین ببره و امکان نداره تو خاموش کردن قانونی ( منظور قطع نکردن منبع تغذیه و ... هست) پروسه ای در حال اجرا باشه و کامپیوتر شما خاموش بشه.
منبع عرائض بنده:
http://technet.microsoft.com/en-us/l.../cc976045.aspx
از استارتر بابت ترفند جالبی که معرفی کردند متشکرم، ولی بهتر بود توضیح بیشتری میدادن که به این نحو شک و شبهه ایجاد نشه.
به هر حال، لینک مقاله اصلی این آموزش رو قرار میدم، برای دوستانی که میخوان اطلاعات کامل رو دریافت کنند.
http://support.microsoft.com/kb/146092
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
بهتر نیست اصلا خاموش نشود؟!
سیستم اصلی بنده هر وفت برق برود خاموش می شود.
یکبار تماس گرفتیم شاتل گفتند 18 روز مدم شما خاموش نشده دارید چیکار می کنید؟!
ایولا به شما مال بنده هم همینطور هست با این تفاوت که من شبا خاموش میکنم روزا روشنش میکنم دوباره مدام روشن بمونه بعد مدتی باید فاتحه سیستم رو خوند :| :d