سلام خدمت همکاران گل و اعضای انجمن
یک سوال از همه ی دوستان داشتم
بنده می خوام فروش هاست ایران رو آغاز کنم!
ولی الان سوالی که برای بنده پیش اومده اینه :
آیا سرور بخرم و کانفیگ کنم؟
یا نه ! نمایندگی ایران بخرم؟
اگه می شه کمک کنید به بنده!
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت همکاران گل و اعضای انجمن
یک سوال از همه ی دوستان داشتم
بنده می خوام فروش هاست ایران رو آغاز کنم!
ولی الان سوالی که برای بنده پیش اومده اینه :
آیا سرور بخرم و کانفیگ کنم؟
یا نه ! نمایندگی ایران بخرم؟
اگه می شه کمک کنید به بنده!
مرسی
سلام
شما هر چی سعی کنین مستقل تر باشین به نفع خودتونه ولی مستقل بودن نیازمند تخصص و حوصله و خیلی کارایی دیگه هست
اگه از عهده مدیریت سرور به تنهایی بر میاین بهتره سرور مجازی یا حتی اختصاصی بگیرین
اگه نمیتونین خب نمایندگی بگیرین
سلام دوست عزیز.پیشنهاد من اینه که از نمایندگی شروع کنین.سی پنل 98 سرویساشون تایید میشه.وقتی درآمدتون به 100 رسید یا بالاتر از اون ، اونوقت برین توی کار سرورمجازی و پنل و...
بروز باشید
سلام نمايندگي ايران نگيرين بهتره چون اكثرا مستر يا آلفا و ... نميدن و فقط ريسلر ميدن كه خيلي مهدوديت داره .
ولي اگه ميتونين هزينه كنين سرور مجازي بهتره .
اولش شما باید مشتری هاتونو جمع کنید تا به یه حد معقول برسه
بعد از اون اقدام به خرید سرور مجازی برای هاستتون بکنید
آخههزینه زیاد شاید نتونید متحمل بشید و چند ماه اول رو فقط ضرر کنید
درود
خب مساله هم همینجاست ایران که اروپا نیست عزیز تا بتونید از سی پنل استفاده کنید دایرکت ادمین امکان ارائه ی آلفا نداره یا اگه هم داشته باشه بنده اطلاعی ندارم.
دایرکت ادمین کلا داخل ایران به دلیل کیفیت مناسب و لود مناسب استفاده داره در ضمن داخل ایران سی پنل هم با دردسرای خیلی زیادی نصب میشه.
درود خدمت شما
در صورتی که حاضرید ضرر رو به جون بخرید بهتون سرور مجازی پیشنهاد میشه در صورتی هم که حاضر نیستید ضرر کنید از نمایندگی های 5000-10000 تومان با 200-300 مگ شروع کنید و کم کم ارتقا بدید ولی سرور مجازی میخواید بگیرید باید هزینه کنید و تخصص لازم داره.
در هر صورت به خودتون بستگی داره.
با تشکر
هادی امیری
برای شروع حتما" با ریسلر شروع کنید.
سعی کنید وارد کار طراحی سایت یا حداقل میزبانی سایت های ثابت (شرکتی یا مجموعه های کوچک) که ثابت هستند بشید.
اینطور مشتریان ثابت که حداقل اندازه هزینه سرور ، درآمد داشتند اقدام به خرید سرور کنید.