مشترکین دیتاسنتر افرانت بیان تو
سلام قصد داریم از دیتاسنتر افرانت جهت میزبانی یک وب سایت خدماتی سرور مجازی تهیه کنیم این وب سایت خدماتیست ویژه وبمسترها و دانلود نداره
از پشتیبانی و کیفیت این دیتاسنتر راضی هستید
پاسخ : مشترکین دیتاسنتر افرانت بیان تو
با سلام
کیفیت دیتاسنتر مشکلی نداره اما بستگی به بازدید شما و ترافیکی که مصرف میکنید داره . این فاکتور ها را در نظر گرفتید ؟
دیتاسنتر در ایران زیاد هست حتی مراکز دولتی و خصوصی دیگر.
خیلی ها هم برای سایت های پر بازدیدشون سراغ آسیاتک و ... میرن.
کلا موارد زیاد هست.
افرانت کیفیت بدی ندیدیم (سرویس کلوکیشن) مخصوصا برای میزبانی. (دیگه پائینترین کیفیت یک مرکز داده میتواند میزبانی وب را انجام بدهد).
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
سلام قصد داریم از دیتاسنتر افرانت جهت میزبانی یک وب سایت خدماتی سرور مجازی تهیه کنیم این وب سایت خدماتیست ویژه وبمسترها و دانلود نداره
چرا به سراغ کشورهایه دیگه نمیرید(البته من خودم افرانت سرور مجازی داشتم مشکلی نداشت واقعا)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلامکیفیت دیتاسنتر مشکلی نداره اما بستگی به بازدید شما و ترافیکی که مصرف میکنید داره . این فاکتور ها را در نظر گرفتید ؟دیتاسنتر در ایران زیاد هست حتی مراکز دولتی و خصوصی دیگر.خیلی ها هم برای سایت های پر بازدیدشون سراغ آسیاتک و ... میرن.کلا موارد زیاد هست.افرانت کیفیت بدی ندیدیم (سرویس کلوکیشن) مخصوصا برای میزبانی. (دیگه پائینترین کیفیت یک مرکز داده میتواند میزبانی وب را انجام بدهد).با تشکر
نمیشه به طور دقیق میزان ترافیک مصرفی را تخمین زدولی قصد داریم در تمامی وب سایتهای مطرح تبلیغات کنیمبرای خریداری ترافیک جداگانه مشکلی نداریمکیفیت و پشتیبانی برامون مهمتره
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimo203
چرا به سراغ کشورهایه دیگه نمیرید(البته من خودم افرانت سرور مجازی داشتم مشکلی نداشت واقعا)
چون کاربران ما ایرانیان هستن و به خاطر پینگ و راحتی کاربر ایران را انتخاب کردیم
درود
نزدیک به 1 ساله با این دیتاسنتر داریم کار میکنیم...
از نظر پشتیبانی 24 ساعته هستن و کوچکترین مشکلی رو سریع گزارش میدن ساعت 3 صبح پینگ سرور رو از دست دادیم تماس گرفتن و مشکل رو کمتر از 1 ساعت برطرف کردن...
توی این مدت آفتایم خیلی کمی داشتیم در کل 1 سال حداکثر 5-6 ساعت قطعی داشتن که داخل دیتاسنترای ایرانی قابل قبوله باز...
در حالت کلی افرانت،فوق العاده هستش.
با تشکر
هادی امیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
زیرساخت در ایران یکی است اما با توجه به امکانات هر دیتاسنتر، کیفیت می تواند متغییر باشد.
برای موردی که مد نظر دارید دیتاسنترهای دیگری هم هستند که کیفیت بالایی دارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
زیرساخت در ایران یکی است اما با توجه به امکانات هر دیتاسنتر، کیفیت می تواند متغییر باشد.برای موردی که مد نظر دارید دیتاسنترهای دیگری هم هستند که کیفیت بالایی دارند.
پیشنهاد شما؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
پیشنهاد شما؟
در بخش آموزشی امکان ارایه آفر یا پیشنهاد نمی باشد، در بخش " درخواست سرویس " تایپکی ایجاد نمایید تا مشخصات پلنی که پیشنهاد می دهیم را برای شما درج نمایم. :53:
سلام
اگر به دنیال کیفیت هستین افرانت(هزینه پهنای باند بالا)
اگر دنبال کیفیت متوسط هستین پارس آنلاین(هزینه پهنای باند متوسط رو به ارزان)
با تشکر
سلام
بنده کولو دارم در افرانت و راضی می باشم
کیفیت خوب ، پایداری خوب
در صورتی که اطلاعات بیشتر لازم داشتین با بنده در ارتباط باشید