هویزر - جستجوی آنی دامنه - نمایش مشخصات صاحب دامنه - رتبه الکسا و گوگل و ...
با سلام خدمت تمامی دوستان
وب سایت هویزر با امکانات جدید رونمایی شد.
شما می توانید این دامنه مورد نظر خود را جستجو نمایید.
در صورت آزاد بودن دامنه آن را ثبت نمایید
در غیر این صورت:
1- رتبه الکسا سایت را ببینید.
2- پیج رنک گوگل سایت را ببینید.
2- آی پی و مشخصات سایت میزبان را ببینید.
3- مشخصات صاحب دامنه را ببینید.
پاسخ : هویزر - جستجوی آنی دامنه - نمایش مشخصات صاحب دامنه - رتبه الکسا و گوگل و ...
پاسخ : هویزر - جستجوی آنی دامنه - نمایش مشخصات صاحب دامنه - رتبه الکسا و گوگل و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
usahost2
لینک ؟
لینک افزوده شد. مرسی.
البته با جستجوی کلمات زیر در گوگل به سایت می رسید.
جستجوی دامنه
هویزر
سیستم راحتیه ، خدا خیرتون بده
سلام
تبریک عرض میکنم.
سیستمتون سرعت خیلی مناسبی هم داره ، بوکمارک شد. :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
isn
سیستم راحتیه ، خدا خیرتون بده
خواهش می کنم.
البته بزودی امکاناتی ویژه وب مستر ها راه اندازی میشه.... مثل ثبت دامنه با sms و ....
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
␑ Deev ␑
سلام
تبریک عرض میکنم.
سیستمتون سرعت خیلی مناسبی هم داره ، بوکمارک شد. :53:
خواهش می کنم.
سعی کردم از المان هایی استفاده کنم که باعث کندی سایت نشه...
میتونید روش امکاناتی از قبیل "نمایش مشخصات کشور میزبان سرور"، وب سرور و وضعیت فعال یا غیر فعال بودن سرور اضافه کنید؟
نمونه: http://whois.irdomain.com/
اگر توان راه اندازی همچین سیستمی رو دارید اطلاع بدید تا در خصوص سفارش سیستم باهاتون ارتباط برقرار کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
میتونید روش امکاناتی از قبیل "نمایش مشخصات کشور میزبان سرور"، وب سرور و وضعیت فعال یا غیر فعال بودن سرور اضافه کنید؟
نمونه:
http://whois.irdomain.com/
اگر توان راه اندازی همچین سیستمی رو دارید اطلاع بدید تا در خصوص سفارش سیستم باهاتون ارتباط برقرار کنم
مشخصات کشور میزبان سرور رو که داره از قبیل شهر و منطقه و کشور و آی پی هم میده...
فقط باید وب سرور اضافه بشه که الان این کار رو انجام میدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamtermi
مشخصات کشور میزبان سرور رو که داره از قبیل شهر و منطقه و کشور و آی پی هم میده...
فقط باید وب سرور اضافه بشه که الان این کار رو انجام میدم.
بله درسته
دقت نکردم
بعد از اضافه شدن وب سرور، امکان فروش این اسکریپت براتون وجود داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
بله درسته
دقت نکردم
بعد از اضافه شدن وب سرور، امکان فروش این اسکریپت براتون وجود داره؟
چون اختصاصی هست متاسفانه خیر...
اما در حال طراحی سیستمی هستم که بعدا ازش رونمایی میشه و شما نیاز نیست این اسکریپت رو خریداری نمایید. بلکه با استفاده از تنظیم a record روی ساب دامنه میشه از امکاناتش استفاده نمود.