سلام
سایت من الان 48 ساعته که دان شده و مدیر سرور میگه که سرور با حمله دیداس از نوع بات نت مواجه شده. برای سایتم خیلی زحمت کشیدم بطوریکه الان ترافیک 80 هزار و پیج رنک 3 دارم و با این دان شدن کلی خسارت بهم وارد شده. راه حل این مشکل چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سایت من الان 48 ساعته که دان شده و مدیر سرور میگه که سرور با حمله دیداس از نوع بات نت مواجه شده. برای سایتم خیلی زحمت کشیدم بطوریکه الان ترافیک 80 هزار و پیج رنک 3 دارم و با این دان شدن کلی خسارت بهم وارد شده. راه حل این مشکل چیه؟
نوع حملاتي ddos كه با مثلا با 2000 اي پي اين حمله صورت ميگيرد.
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
اگر backup دارين.به هرجا كه دوست داريد ميتونيد منتقل كنيد.تا مشكل حل شود و مجدد به سرور قبلي برگرديد
با برنامه و اسکریپت و ... میزنن! / بحثش تو فروم نیست ;)
******ه نه آی پی.نقل قول:
2000 تا آی پی از کجا می یارن ؟
نه نیست!نقل قول:
آیا کسی یا جایی هست سفارش بگیره و بتونه یک سایت را بخوابونه d:
بهترین راه همونطور که دوستان گفتند انتقال موقت به یک سرور دیگه هست. البته از طریق اکتیو کردن آنتی ویروس و فایروال و بستن پورت های غیر ضروری میشه تا حدودی با این مشکل مقابله کرد.
توضیح علمی ترش اینه : بات نتها رايانههايي هستند كه هكر كنترل آنها را در دست گرفته و از آنها به عنوان پايگاهي جديد براي پخش كدهاي مخرب استفاده ميكنند.
و به نقل از wikipedia
نقل قول:
Botnet is a jargon term for a collection of software agents, or robots, that run autonomously and automatically. The term is most commonly associated with malicious software, but it can also refer to a network of computers using distributed computing software [citation needed]. While botnets are often named after their malicious software name, there are typically multiple botnets in operation using the same malicious software families, but operated by different criminal entities
از مدیر سرور این مشخصات رو بگیر
1 : سرور اختصاصی هست یا مجازی
اگه مجازی هست : با چی مجازی شده
2 : چه فایروالی نصب هست ؟
3 : چه پنلی نصب هست ؟ ( Cpanel /DirectAdmin یا .. ) ؟
4 : رم سرور ؟
5 : پورت ؟ ( دیتاسنتر )
یا اینجا مشخصات رو بزار یا برام ایمیل کن
اگه ddos معمولی باشه که راحت میشه جلوشو گرفت ، اگه با پراک.سی باشه یا botnet یا ... احتمالاً بشه کاری کرد که حداقل بقیه سایت ها نخوابن!
از نظر من با تعویض سرور چیزی درست نمیشه ! شاید به سایت شما دارن میزنند !
یا شاید اصلاً ddos نباشه و مثلاً آمار سایت شما بالا باشه و سرورشون نکشه !
این جواب خوبی نیست
باید حملات کنترل بشه
آی پی ها ریپورت داده بشه یا سرور خوب منیج بشه که این حملات رو نداشته باشه
کسی که 1گیگ رو میاد 5 تومن یا رایگان میفروشه باید این توی ذهنتون بیاد که با این وضع آیا میتونه فایروال سخت افزاری داشته باشه یا میتونه در آینده تهیه کنه
تاپیک هایی هست که خودشون رو با هاستینگ های دیگه مقایسه می کنن که ببینید ما ارزونتریم ولی به این مسائل اشاره ای نمی کنند