سلام.
چطوری باید از هدر وردپرس در whmcs استفاده کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
چطوری باید از هدر وردپرس در whmcs استفاده کنم؟
از روش های معمول استفاده کنید.
محتویات تگ <head></head> وردپرس رو در تگ <head></head> کپی کنید و لینکها رو کامل کنید.
اگر منظورتون چیز دیگه ای هست باید بیشتر توضیح بدید
این روش هم هست!
به پوشه محتوی تصاویربروید!سپس نام هدرروبهheaderتغییردهیدسپس آپلودکنید
برای مثال من توی هدر منوی وردپرس رو دارم.میخوام یه جوری باشه که هر آیتمی به منو اضافه میکنم به طور خودکار توی هدر whmcs هم انجام بشه.
پیشنهاد میکنم برای راحتی بیشتر وردپرس و whmcs را به هم متصل نمایید؛ برای اطلاعات و راهنمایی بیشتر بنده به شما وهاب آنلاین را پیشنهاد میکنم. سایت ایشون: vahabonline.ir
برای چه کاری میخواید استفده کنید ؟
بفرمایید تا بهتر راهنمایی شوید.
من توی گوگل هم سرچ کردم و تاپیک هایی که همین درخواست من رو داشتن بدون پاسخ بودن!
من یک فایل header.php دارم که شامل منو هم میشه حالا این منو از فهرست وردپرس میخونه.من میخوام این فایل header.php رو توی فایل header.tpl که در مسیر client/templates/mytemplate هست فراخوانی کنم.فکر نمیکنم جواب بده.این محتویات فایل header.php من هست:
کد:<!DOCTYPE html>
<html dir="rtl">
<head>
<title><?php bloginfo('name'); ?></title>
<meta charset="UTF-8">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/table.css">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/portfolio.css">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/font-awesome.css">
</head>
<body>
<header>
<div class="sub-header">
<div class="logo"></div>
<nav><?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'main-menu' ) ); ?></nav>
<div class="support"></div>
</div>
</header>
با سلام در صورتی که مشکل شما حل نشده است در یاهو با بنده در تماس باشید.