با سلام دوستان میشه یکی از اساتید یک آموزش جامع در مورد نصب و کافینگ دایرکت ادمین ارائه بده:53:
باتشکر
لطفا کامل باشه که باز سوالی پیش نیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام دوستان میشه یکی از اساتید یک آموزش جامع در مورد نصب و کافینگ دایرکت ادمین ارائه بده:53:
باتشکر
لطفا کامل باشه که باز سوالی پیش نیاد
بریم سراغ نصب…
اول وقتی وی پی اس یا سرورتون رو تحویل گرفتید باید از داشتن بعضی چیزا مطمئن بشید.
مثلا داشتن یک ادیتور. با دستور زیر ادیتوری برای لینوکس نصب می کنیم:yum install nanoیه بار وقتی می خواستم دایرکت ادمین رو نصب کنم ، با پیغام خطایی مواجه شدم که فلکس Flex نصب نیست. احتیاطا قبل از شروع نصب دستور زیر رو بزنید:yum install flexچند تا کار دیگه مونده.
اولش آپدیت کردن و نصب پکیج ها هست که با دستورات زیر انجامش می دیم:yum update -y
yum install wget gcc gcc-c++ flex bison make bind bind-libs bind-utils openssl openssl-devel perl quota libaio libcom_err-devel libcurl-devel gd zlib-devel zip unzip libcap-devel cronie bzip2 db4-devel cyrus-sasl-devel perl-ExtUtils-Embed autoconf automake libtool which -yحالا میریم تا دایرکت ادمین رو نصب کنیم:
اول باید دانلودش کنیم:دستورات زیر رو بعد از اتمام دانلود بزنید:
chmod 777 setup.sh
sh setup.shاز شما لایسنس آی دی و کلاینت آی دی رو می پرسه بعلاوه ی هاست نیم که با توجه به اطلاعات در دسترس داده ها رو وارد می کنید.
به سوالات پرسیده شده با توجه به نیاز و اطلاعات سرور پاسخ بدید.
پس از حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه نصب به پابان میرسه و شما می تونید با استفاده از آدرس زیر و پسورد ادمین که در پایان نصب بهتون میده وارد کنترل پنل بشید…
http://XXX.XXX.XXX.XXX:2222
که بجای X ها آی پی سرورتون رو وارد کنید.
- - - Updated - - -
کانفیگ ها هزینه بر است به همین دلیل فقط نصب کفایت می شود
http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545/
و تاپیک های مشابه که در بخش مربوطه است
داداش جدیدا من نمیدونم چرا نمی تونم تو ssH برم فک کنم ارور
network error:connection Time out
این چیه؟
این آموزش برای نصب برروی همه سیستم عامل های لینوکس هست .
آموزش نصب DirectAdmin برای Rehat-Fedora-CentOS-Debian 6-Debian 7-FreeBSD-FreeBSD 10-کاکو هاست - هاست | دامین | سرور مجازی | هاست دانلود | نمایندگی
نه سرور روشن هست
پورت ssh را تغییر نداده اید؟
خیر همون 22 هست