سیستم فارسی مدیریت محتوای دانلود برنامه ها (مشابه سافت پديا)
سلام بالاخره يه چيز جالب پيدا كردم بازم از محمدحسين آقا نبي!:D
سیستم Web Download ، یک اسکریپت قدرتمند جهت راه اندازی یک سایت دانلود برنامه نظیر softpedia است. این اسکریپت با در دسترس گذاشتن امکانات متعدد فراوان و تنظیمات مختلف به همراه چند قالب کاملاً به فارسی برگردانده شده و دارای مراحل نصب می باشد.
* تست شده در فایرفاکس – سیستم کاملا فارسی
سیستم وب دانلود ، با امکان تعیین کتگوری های مختلف ، به همراه آی*** بخش مرتبط ، امکان گذاشتن لینک های دانلود درونی و بیرونی یک سیستم کامل برای راه اندازی یک سایت دانلود است.
لینک دانلود مستقیم این اسکریپت به زبان فارسی ، به همراه توضیحات کامل در ادامه ی مطلب برای اولین بار در وب سافت دانلود ، قابل دانلود است.
»» دانلود اسکریپت ( لینک مستقیم )
لينك هاي ميرور :d :
QOOY.NET - Upload your file to multiple file hosts - Ultimate Free File Mirror - Download File - WSDWebDownload_Farsi.zip
Hosting your Files - WSDWebDownload Farsi zip
QOOY.NET - Upload your file to multiple file hosts - Ultimate Free File Mirror - Download File - WSDWebDownload_Farsi_1.zip
Hosting your Files - WSDWebDownload Farsi 1 zip
Hosting your Files - WSDWebDownload Farsi 2 zip
رمز عبور : websoftdownload.com
توضیحات : مجوز دسترسی فایل db_connect.php رو به ۷۷۷ تغییر بدید. و مراحل نصب رو از فولدر web-install دنبال کنید.
منبع: وب سافت دانلود
پاسخ : سیستم فارسی مدیریت محتوای دانلود برنامه ها (مشابه سافت پديا)
سایت اصلی نرم افزار رو میشه لطف کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CMSTalk
سایت اصلی نرم افزار رو میشه لطف کنید ؟
:-/ يعني كدام من اين و اينجا نقل كردم همين!
محمد حسين آقا نبی، اگر برای اين نرم افزار يک دروازه پرداخت بزاره و بعضی از نرم افزار ها رو در ازای گرفتن پول لينک دانلود بده عالی ميشه! :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
محمد حسين آقا نبی، اگر برای اين نرم افزار يک دروازه پرداخت بزاره و بعضی از نرم افزار ها رو در ازای گرفتن پول لينک دانلود بده عالی ميشه! :دی
شما هم هي زرين پال رو تبليغ كن :d من خودم يه طرح دارم ولي الان مشكل مايه تيله هست وگرنه سريع تر ميومدم
آخه من همين چيزی که گفتم رو رايگان برای يک سايتی نوشتم و در حال راه اندازيش هستيم!
قراره از طريق اون سايت، آنلاين قالب فروخته بشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
آخه من همين چيزی که گفتم رو رايگان برای يک سايتی نوشتم و در حال راه اندازيش هستيم!
قراره از طريق اون سايت، آنلاين قالب فروخته بشه!
بزار تا شب ببينم ميتونم كاري كنم يه سيستم دارم دروازه پرداخت براي يوزر هاش ميخوام
ایشون اگر دست از یه سری کاراشون بردارن میتونن خیلی موفق تر از اینها عمل کنن . ولی متاسفانه اصلا "به حق و حقوق دیگران و خیلی مسائل دیگه اهمیت نمیدن !!
سیستم رو چک نکردم هنوز . البته فکر کنم اگر از خود محمد حسین درخواست کنیم لینک سایت اصلی رو بگه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CMSTalk
ایشون اگر دست از یه سری کاراشون بردارن میتونن خیلی موفق تر از اینها عمل کنن . ولی متاسفانه اصلا "به حق و حقوق دیگران و خیلی مسائل دیگه اهمیت نمیدن !!
سیستم رو چک نکردم هنوز . البته فکر کنم اگر از خود محمد حسین درخواست کنیم لینک سایت اصلی رو بگه !
نمي دونم سيستم بلاگ دهي بلاگ آپ هم براي فروش گزاشته بود فقط 50 هزار تومن
ایشون خیلی ازاین کارا انجام دادن . یه نمونش قالب اولی سایت بنده بود که فرموده بودن د ز د ی هست و چون د ز د ی هست و فارسی شده واسه دانلود قرار دادن .
اما قالب اختصاصی طراحی شده بود من شخصا" خودم طراحی کردم . فایل psd و سورس قالب هم لایه باز کامل موجود هست .
اما ایشون با دلایل غیر منطقی خودشون فایل رو گذاشتن دانلود و هیچ توجهی هم به ایمیل های بنده نداشتن !
ضایع کردن حق و زحمت دیگران نتیجه جالبی نداره . موفقیتی داخل نیست .