مشکل سفید شدن صفحه در هنگام سفارش هاست در حالتی که مشتری دامنه از قبل دارد
سلام
هنگامی که توی سایت کسی سفارش هاست می ده اگه دامنه انتخاب کنه و به سبد خرید اضافه کنه می ره به مرحله بعد ولی اگه طرف از قبل یه دامنه داشته باشه و گزینه ی من یک دامنه از قبل دارم رو بزنه در مرحله بعد یه صفحه سفید میاد. مشکل چیه؟
--------
ویرایش : به طرز بسیار عجیبی خود بخود خوب شد!!
جل الخالق!
پاسخ : مشکل سفید شدن صفحه در هنگام سفارش هاست در حالتی که مشتری دامنه از قبل دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
old111
سلام
هنگامی که توی سایت کسی سفارش هاست می ده اگه دامنه انتخاب کنه و به سبد خرید اضافه کنه می ره به مرحله بعد ولی اگه طرف از قبل یه دامنه داشته باشه و گزینه ی من یک دامنه از قبل دارم رو بزنه در مرحله بعد یه صفحه سفید میاد. مشکل چیه؟
--------
ویرایش : به طرز بسیار عجیبی خود بخود خوب شد!!
جل الخالق!
احتمالا مشکل از سوی پلاگینهای سرور بوده که رفع شده است
پاسخ : مشکل سفید شدن صفحه در هنگام سفارش هاست در حالتی که مشتری دامنه از قبل دارد
منم این مشکل رو دارم ، کسی راه حلی نداره ؟! :(
متاسفانه آنتی ویروس و آنتی شلر های سرور ها اقدام به حذف فایل includes/classes/TCPDF/include/tcpdf_fonts.php سیستم های whmcs می کنند.
این فایل رو در لیست ignore قرار داده و ریستور کنید حل خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
متاسفانه آنتی ویروس و آنتی شلر های سرور ها اقدام به حذف فایل includes/classes/TCPDF/include/tcpdf_fonts.php سیستم های whmcs می کنند.
این فایل رو در لیست ignore قرار داده و ریستور کنید حل خواهد شد.
این فایل سرجاشه ... :|
فقط هم در حالتی سفید میشه ک مشتری بخواد از دامین خودش استفاده کنه ، در سایر موارد درسته ...
- - - Updated - - -
مشکل ب طور کامل حل شد و اصلا ربطی ب whmcs نداشت :دی