سلام من یک سوال دارم برای سایت پیش بینی فوتبال چطور می تونم درگاه بگیرمو اینکه اگه من از زرین یا پارس پال اینا هم که نمیدین چطور سایت های مشابه درگاه آنلان می گیرین من چطوری باید اقدام کنممرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یک سوال دارم برای سایت پیش بینی فوتبال چطور می تونم درگاه بگیرمو اینکه اگه من از زرین یا پارس پال اینا هم که نمیدین چطور سایت های مشابه درگاه آنلان می گیرین من چطوری باید اقدام کنممرسی
دوست عزیز ،
اول یک بار خودتون بخونین چی نوشتین !
دوم اینکه اگر ساتتون مجاز باشه می تونین به سایت های درگاه مراجعه و با ایجاد حساب و تایید حساب شما
در سایت مربوطه اسکریپت پرداخت آنلاین ( درگاه ) رو دریافت کنید ...
سلام|
ببین دوست عزیزپیشنهادمن جهانی پی هست که به همه میدن درگاه!
برای دریافت مستقیم ازبانک ملی بگیر|اماتوصیه ی من جهان پی هست
به قول ایشون جهان پی دیگه به بیشتر کاربران میده و جهان پی درگاه خوبیه
اما شما می تونید به پارس پال،زرین پال،پی لاین هم مراجعه کنید
مستقیم هم ملت و پارسیان و سامان و ملی(سداد)
آخه عزیز مستقبم بانک سامان که حتما باید نماد الکترونیکی داشته باشیم .... پول باید بشاه توی سایتش نوشته
الان گه من برم توی سایتجهان پی می تونم بگم سایت پیش بینی هستش مشکلی پیش نمیاد؟
- - - Updated - - -
الان توی سایت جهان پی برداشتم قوانین شو:
استفاده از سرویس جهان پی در وب سایت های که دارای محتوای غیر قانونی ، غیر اخلاقی ، مبتذل ، توهین آمیز ، تهدید کننده ، افترا آمیز و همچنین توهین به نژاد و دسته خاصی از مردم باشد غیرمجاز است ودر صورت آگاهی حساب کاربری طرف مسدود خواهد شد.
من به طور کلی توضیح دادم
اگر سایت شما کاملا قانونی باشه مشکلی پیش نمیاد
درضمن دیگه بیشتر یا بهتر تمامی درگاه مستقیم ها نماد میخوان
شما با خود جهان پی صحبت کن
پیشنهاد بنده هم استفاده از درگاههای واسطه برای شروع کار هست و در ادامه میتونید از خود بانکها درگاه بگیرید
سایتای پیش بینی فوتبال و... غیر قانونی هستن و مشکل ایجاد میشه براتون.
از ما گفتن بود :) با درگاه منم میتونم بفهمم شما کی هستید، چه برسه به نیروی انتظامی :)