پاسخ : تجربه ی بد "جایگاه"
بسار خوب !! الان از کجا سرویس تهیه میکنید ؟؟
راضی هستید !!؟
- - - Updated - - -
بسار خوب !! الان از کجا سرویس تهیه میکنید ؟؟
راضی هستید !!؟
نمیدونم به موضوع تایپیک ارتباط پیدا کنه یا خیر، اما تا الان از پارس پک سرویس میگرفتم که راضی هستم منتها بنظرم بسیار گران هست.
قصد دارم مستقیما با دیتاسنتر کار کنم - باز در این مورد تجربه ای ندارم که از نظر پایداری سرویس بهتره از دوستان در فروم سرویس بگیرم یا مستقیما...
در مورد جایگاه هم اگر کس دیگری کار میکنه لطفا راهنمایی کنن - این مشکلات موقتی هست یا سابقه داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MyView
نمیدونم به موضوع تایپیک ارتباط پیدا کنه یا خیر، اما تا الان از پارس پک سرویس میگرفتم که راضی هستم منتها بنظرم بسیار گران هست.
قصد دارم مستقیما با دیتاسنتر کار کنم - باز در این مورد تجربه ای ندارم که از نظر پایداری سرویس بهتره از دوستان در فروم سرویس بگیرم یا مستقیما...
در مورد جایگاه هم اگر کس دیگری کار میکنه لطفا راهنمایی کنن - این مشکلات موقتی هست یا سابقه داره؟
با سلام
کار با دیتاسنتر به صورت مستقیم خوبه اما سختی ها و مشکلات خودش را دارد و مخصوصا عدم اعتماد کامل به مشترکین تازه.
نباید توقع همکاری که با یک شرکت واسط که در آن مرکز کلی سرور دارد یا هزینه قابل توجهی را به آن مرکز پرداخت میکند برای خود نیز داشته باشید چون برای یک دیتاسنتر مشتریان level بندی میشوند و شما در درجه پائینتری قرار دارید و مطمئنا اعتماد کمتری به شما در تمام ضمینه ها دارد تا کسی که در آن مرکز سخت افزار دارد و تضامین دیگر ارائه کرده است.
با تشکر
از قرار معلوم روی شبکه اتک داشتن، طی چند روز گذشته بدون مشکل بوده سرویس.
هر جا میری سمت آسیا تک نرو !!!
البته بنده با این دیتاسنتر در حدود 2 ماه فعالیت (البته ادامه نیز دارد) مشکلی از نظر شبکه و پایداری نداشتم. تنها یک بار به دلیلی که به خاطرم نیست حدود 1 ساعت دان تایم بودیم که برطرف شد. پورت پیش فرض 10 مگابیت هست یعنی در بهترین حالت سرعت دانلود شما باید 1.25 مگابایت باشد. در صورتی که پر مصرف نباشید پهنای باند را به 70 مگابیت ارتقا میدهند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
هر جا میری سمت آسیا تک نرو !!!
در مورد مشکلاتی که دوستان داشتن شنیدم - اما اگر از خودشون هم سرور بگیرم خوب نیست؟ همون به قول معروف "بخش زیرساخت"...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
البته بنده با این دیتاسنتر در حدود 2 ماه فعالیت (البته ادامه نیز دارد) مشکلی از نظر شبکه و پایداری نداشتم. تنها یک بار به دلیلی که به خاطرم نیست حدود 1 ساعت دان تایم بودیم که برطرف شد. پورت پیش فرض 10 مگابیت هست یعنی در بهترین حالت سرعت دانلود شما باید 1.25 مگابایت باشد. در صورتی که پر مصرف نباشید پهنای باند را به 70 مگابیت ارتقا میدهند.
در مورد پشتیبانی چطور؟ البته همیشه با حوصله جواب میدن اما زمان انتظار بالاست به نظر من.
خودشون خودکار این ارتقاء رو انجام میدن یا باید درخواست کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MyView
در مورد مشکلاتی که دوستان داشتن شنیدم - اما اگر از خودشون هم سرور بگیرم خوب نیست؟ همون به قول معروف "بخش زیرساخت"...
- - - Updated - - -
در مورد پشتیبانی چطور؟ البته همیشه با حوصله جواب میدن اما زمان انتظار بالاست به نظر من.
خودشون خودکار این ارتقاء رو انجام میدن یا باید درخواست کنم؟
شما مگه چه ترافیکی مصرف دارید که میخواهید از آسیاتک خرید کنید ؟ کلا الان هدفتون چیه؟
با تشکر
سلام
ما ازشون 2تا سرور اختصاصی داریم وخوشبختانه هیچ مشکلی نداشتیم تا به حال الان هم داریم وارد ماه 8 کار با این دیتاسنتر میشیم.