نظرتون در مورد نت نامحدود مخابرات
سلام دوستان
میخواستم نظرتون رو در مورد اینترنت نامحدود مخابرات بدونم.
از اونجایی که هزینه سرویس حجمی شاتل واسم گرون در میاد و ماهانه تقریبا حدود ده گیگ ترافیک اضافه میخرم، میخوام سرویس نامحدود بخرم ولی شنیدم نامحدود مخابرات از بقیه جاها بهتره.
این صحت داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.
پاسخ : نظرتون در مورد نت نامحدود مخابرات
به نظرم اگه کسی گفته نت مخابرات خوبه دقیقا اگه باهاشون تو یه منطقه هستین تهیه کنید
من به علت قطعی های پیاپی عوض کردم از این شرکت گرفتم، مناطق محدودی رو پشتیبانی می کنه و سرعت فوق العاده و حجم اضافی هم قیمت مناسب 10 گیگ حجم اضافه 18 تومن
پردازش رایانه بیتا
کلا چیزی به اسم نا محدود دروغی بیش نیست
شرکت ها فقط به خواطر این که قانون مجبورشون کرده نت نا محدود میدن
و به همین دلیل هم سرعت رو به شدت پایین میارن
بنده 2 سا ل به نت مخابرات گرفتم خیلی از سرعتشم راضیم سرعت 2مگ حجمی گرفتم امروز یک فایل500 مگ توی 15 دقیقه دانلود کرد چک نکردم سرعت دانلودش چقدر شده بود به نظرم نامحدود نگیر حجمی بگیر بهتره چون روی نامحدود سرعت دانلود محدود می کنند قطعی توی 1ماه فقط 2-3 بار بوده کلان نسبت به چندسال قبل خوب شده برای من
اگه تهرانی بگیر ولی اگه شهره دیگه هستی پشتیبانی و سرویس ها توی شهر های دیگه خوب نیست من الان مشهدم مخابرات سرویس نامحدودش خوب نیشت و تنوع سرویس های تهران رو هم نداره
درود بر شما دوست گرامی بنده نت مخابرات دارم
خراسان رضوی
طرح پین ترست که روی قبض میاد هزینش
سرعت دانلود 350 هست ! آپلودشم بد نیست عرض کنم به خدمتتون که محدودش راضی بودم یعنی جدیدا راضی هستم قبلا داغون بود اما الان قطعی تقریبا نداره و پشتیبانیشون کمی بهتر شده
طرح نامحدود هم بخواید ماهانه 180 تومن باید بدید که 180 تا 350 کیلوبایت بر ثانیه ! دانلود داشته باشید
امیدوارم کمکی کرده باشم
موفق و پیروز باشید
1 فایل پیوست
سلام دوست عزیز.
توصیه می کنم هر موقع چیزی به اسم نامحدود دیدی سمتش نری ، مطمئن باش چیزی به اسم نامحدود وجود نداره که دوستان هم اشاره کردن.
درواقع میزان دانلودت از یه حدی که بزنه بالا سرعتت که پایین هست هیچ ، پایین ترم میاد.
من اصفهان هستم از 128 استفاده می کنم (سرویس دهنده مخابرات).سرعتمم بد نیست ، راضیم به جز برخی مواقع ، بصورت عکس سرعتو نشون دادم :
فایل پیوست 20549
مازندران که افتضاحه ، پارسال سرعت برای سرویس 512 روی 500 کیلوبایت در ثانیه بود ، اما بعد عید 92 شد 50 کیلوبایت
پیگیر شدیم که چرا اینجوریه جواب دادن ضریب اشتراک 1 به 8 اجرایی شده محترمانه گفتن همینه که هست :103:
الان همون مبلغ رو میدم hiweb درسته که محدوده ولی واسه سرعت افسردگی نمیگیرم ، 3 ساعت هم رایگان داره که تقریبا میشه روزی 2 3 گیگ دانلود کرد بدونه هزینه ترافیک
به نظر من بستگی داره با نت میخواید چی کار کنید؟
مثلا سرعت 256 نامحدود مخابرات سرعت دانلودش روی 32 کیلوبایت هستش
یعنی 2 میگ در 1 دقیقه دانلود می کنه و 1 گیگ تقریبا 9 ساعت طول می کشه یو در بهترین حالات 3 گیگ در روز
یه بدی که داره این که با سرعت 32 وقتی دانلود منیجر کار می کنه هیچ کار دیگه ای نمیتونی بکنی...
البته شرکت ها دانلود شبانه رایگان دارن
یکی قیمت براش مهمتیرن ملاکه یکی سرعت بالا یکی حجم یکی بدون قطعی و...
خلاصه خودتون درجه بندی کنید و این طوری بهترین انتخاب کنید
اگه میخواین دانلو کنید به نظزم نامحدود نگیرید
چون با سرعت ۱۲۸ استان فارس و خراسان جنوبی روی ۱۰ شاید زور بزنه
اما محدودش بهتره مثلا ۱۲۸ روی ۱۰۰ میمونه