ماژول دروازه پرداخت بانک های ایران برای whmcs
با سلام و درود.
همانطور که قول داده بودم ماژول پرداخت آنلاین بانک های ایرانی برای whmcs نوشته شد.
درحال حاضر من ماژول بانک پاسارگاد رو نوشتم (چون فقط کد های این بانک رو داشتم) و آماده کار می باشد ، کد ها دقیقاً طبق دستورات بانک نوشته شد ولی چون من این دروازه رو ندارم از دوستانی که با بانک پاسارگاد کار می کنند درخواست دارم با من تماس بگیرند تا ماژول رو در اختیارشون بزارم تا کامل تست کنند تا اگر مشکلی نداشت بزاریم برای دانلود عموم.
دوستانی هم که کد های سایر بانک ها رو دارند خواهش می کنم کد ها رو به من بدند تا برای سایر بانک ها هم آماده بشه !!
منتظر پاسخ های شما هستم./
با تشکر - حسین سوری
پاسخ : ماژول دروازه پرداخت بانک های ایران برای whmcs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IranianServer
با سلام و درود.
همانطور که قول داده بودم ماژول پرداخت آنلاین بانک های ایرانی برای whmcs نوشته شد.
درحال حاضر من ماژول بانک پاسارگاد رو نوشتم (چون فقط کد های این بانک رو داشتم) و آماده کار می باشد ، کد ها دقیقاً طبق دستورات بانک نوشته شد ولی چون من این دروازه رو ندارم از دوستانی که با بانک پاسارگاد کار می کنند درخواست دارم با من تماس بگیرند تا ماژول رو در اختیارشون بزارم تا کامل تست کنند تا اگر مشکلی نداشت بزاریم برای دانلود عموم.
دوستانی هم که کد های سایر بانک ها رو دارند خواهش می کنم کد ها رو به من بدند تا برای سایر بانک ها هم آماده بشه !!
منتظر پاسخ های شما هستم./
با تشکر - حسین سوری
کارتون خیلی ارزشمنده
1 فایل پیوست
سلام من اين ها را تو ارشيوم داشتم اميدوارم مفيد مواقع شود:)
با سلام.
مازول تکمیل تر شد ، فقط و فقط بانک یک سری کد میده که یک کلاس تو PHP هست. اگر کسی داره لطف کنه ممنون میشم !!!
در ضمن mayahost از بانک پاسارگاد و چند بانک دیگه که پرداخت آنلاین ارائه می کنه استفاده می کنه !
اگر کسی با مایا در ارتباط هست بهش بگه یا اگه آیدیشو داره بده تا با کمک مایا هاست تکمیل بشه !
نقل قول:
iam عزیز و نیکی هاست شما بسیار لطف دارید.
موفق پیروز باشد.
2 فایل پیوست
سلام
من چون مشتری بانک ملت هستم , توابع پرداخت آنلاین+یک نمونه کد نویسی رو گذاشتم تا عزیزان برنامه نویس iranianserver برامون ماژول WHMCS رو طراحی کنند .
من مرچنت کدش رو دارم و تستش رو هم خودم انجام میدم.
مزایای بانک ملت :
واریز آنی وجه به حساب شما
کارمزد 0% (بدون کارمزد)
پشتیبانی عالی
کد نویسی شفاف و ساده
و ...
به هرحال ممنون میشیم اگر کسی ماژولش رو طراحی کنه .
پرداخت آنلاین بانک ملت خیلی شیک و جال هست
و هم چنین امکاناتش رو هم دوستمون فرمودند
اما فکر کنم بانک ملت برای whmcs موجود باشه و نیازی به نوشتن نباشه دوستانی که دارند اگر زحمتی نیست بزارند بقیه هم استفاده کنند
درسته موجوده ولی اکثرا یا ناقص هستند و یا هزینشون بالاست . کد باز هم نیست که بشه توسعه شون داد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueline
پرداخت آنلاین بانک ملت خیلی شیک و جال هست
و هم چنین امکاناتش رو هم دوستمون فرمودند
اما فکر کنم بانک ملت برای whmcs موجود باشه و نیازی به نوشتن نباشه دوستانی که دارند اگر زحمتی نیست بزارند بقیه هم استفاده کنند
تاریخ تاپیک رو نگاه کنید بد نیست هااا
ماژول پرداخت انلاین بانک سامان برای سیستم tomatoshop رو چقدر می***ید بنویسید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hidden-mafia
ماژول پرداخت انلاین بانک سامان برای سیستم tomatoshop رو چقدر می***ید بنویسید ؟
باید یک نمونه برای ما ارسال کنید.
اون هم تقریباً 20,000 تومان.