نیک دیتا ┆ میزبانی لینوکس حرفه ای┆سرورهای قدرتمند┆4 سال تجربه ┆فایروال سخت افزاری┆قابلیت انتخاب نسخه php
پاسخ : نیک دیتا ┆ میزبانی لینوکس حرفه ای┆سرورهای قدرتمند┆4 سال تجربه ┆فایروال سخت افزاری┆قابلیت انتخاب نسخه php
سلام داوود جان، خوبی؟
شرمنده من امروز صبح سعی کردم با شما تماس بگیرم اما متاسفانه در دسترس نبودی،
3-4 تا از دوستان نزدیک من بابت سایتشون هاست لازم دارن معرفی کردم شما رو بهشون
اگر لطف کنی بعدا با من تماس بگیری ممنونت میشم.
کیفیتت بی نظیره :53:
یا علی
پاسخ : نیک دیتا ┆ میزبانی لینوکس حرفه ای┆سرورهای قدرتمند┆4 سال تجربه ┆فایروال سخت افزاری┆قابلیت انتخاب نسخه php
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-Power
سلام داوود جان، خوبی؟
شرمنده من امروز صبح سعی کردم با شما تماس بگیرم اما متاسفانه در دسترس نبودی،
3-4 تا از دوستان نزدیک من بابت سایتشون هاست لازم دارن معرفی کردم شما رو بهشون
اگر لطف کنی بعدا با من تماس بگیری ممنونت میشم.
کیفیتت بی نظیره :53:
یا علی
درود
فکر کنم سرویس هاشون رو تحویل دادم، چون امروز تعداد زیادی سفارش بود که تحویل گرفتن .
نیما جان کد تخفیف 10 درصدی هم به زودی به تاپیک اول اضافه میشه که می تونین از این پس استفاده کنین؛ کد تخفیف : h10p
نظر لطفتونه عزیز :53:
موفق باشید ../.
با سلام
به نظر من که 2 سال هستش از ایشون سرویس دارم کیفیت عالی هستش و هر روز هم مشهورتر میشه :113:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarmadi_saeid
با سلام
به نظر من که 2 سال هستش از ایشون سرویس دارم کیفیت عالی هستش و هر روز هم مشهورتر میشه :113:
نظر لطفتون هست .
داداش این پلن هایی که گذاشتی با پلن های توی سایت فرق میکنه
مثلا پلن هاست 250 مگی دیگه ندارید
یا پلن هاست 500 مگی شده 4 تومن و 1 گیگی شده 7 تومن
چیکار باید بکنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EmpireWorld
داداش این پلن هایی که گذاشتی با پلن های توی سایت فرق میکنه
مثلا پلن هاست 250 مگی دیگه ندارید
یا پلن هاست 500 مگی شده 4 تومن و 1 گیگی شده 7 تومن
چیکار باید بکنیم؟
درود
بله دوست عزیز،
به دلیل افزایش هزینه ها و به منظور سرویس دهی با کیفیت پلن ها در حال تغییر هستند .
موفق باشید ../.
سلام
جناب سرباز تایید میشن.
مدتی هست از نیک دیتا سرویس داریم باید از ایشون خرید کنید تا کیفیت و پایداری سرویس ها رو ببینید.
مهم ترین چیز برای من سرعت و امنیت و کیفیت هست که خداروشکر مشکلی نداشتیم
البته اینو هم بگم همکاری ما بصورت دائمی با ایشون هست.
به امید روزای بهتر
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad13and11
سلام
جناب سرباز تایید میشن.
مدتی هست از نیک دیتا سرویس داریم باید از ایشون خرید کنید تا کیفیت و پایداری سرویس ها رو ببینید.
مهم ترین چیز برای من سرعت و امنیت و کیفیت هست که خداروشکر مشکلی نداشتیم
البته اینو هم بگم همکاری ما بصورت دائمی با ایشون هست.
به امید روزای بهتر
:53:
درود
بسیار ممنون، نظر لطف شماست .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
در ضمن خدمت بازدیدکنندگان گرامی عارض شوم که نیک دیتا به مناسبت عید مبعث قرعه کشی را برنامه ریزی نموده که لینک جزئیات آن در پست اول ذکر شده .
همچنین تخفیف 40 درصدی ویژه مبعث پیامبر اکرم(ص) نیز ترتیب داده شده تا خدمتی کوچک از طرف ما به شما عزیزان باشد . (کد تخفیف در پست اول موجود می باشد)
موفق و سربلند باشید ../.
کسی از ایشان خبر دارد متاسفانه 2 روز سرورشان نابود شده سایتشونم بالا نمیاد :(