سلام
من می خوام از روش پرداخت برخط برای nic استفاده کنم. یه توضیحی تو سایتش نوشته ولی بلد نیستم چیکار کنم. نوشته که :
پرداخت به شکل برخط از طریق بانکهای سامان و پارسیان و یا بانکهای پشتیبانی شده توسط این دو بانک
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من می خوام از روش پرداخت برخط برای nic استفاده کنم. یه توضیحی تو سایتش نوشته ولی بلد نیستم چیکار کنم. نوشته که :
پرداخت به شکل برخط از طریق بانکهای سامان و پارسیان و یا بانکهای پشتیبانی شده توسط این دو بانک
اینطوری دومین برات در میاد 14 تومن
اما خیلی از بچه های این فروم هستن میتونی بزاری رابط مالیت بشن و دومین رو حتی 3700 تومن هم پرداخت میکنن ....
ممنون ولی مسئله اینه که فقط خودم می خوام ثبت کنم و پولشو بدم.رابط نمی خوام
حالا ممکنه توضیح بدید ؟
عابر بانک سپه و بانک ملی رو دارم
با اینا میشه پرداخت کرد؟
ثبت رو که خودت انجم میدی
یه دقیقه رابط مالی رو عوض میکنی ، شخص مربوطه پرداخت میکنه
دوباره رابط مالی رو تغییر میدی به مال خودت ..
بانک سامان رو انتخاب کنیدنقل قول:
عابر بانک سپه و بانک ملی رو دارم
با اینا میشه پرداخت کرد؟
و با کارت بانک ملی تون (اگه رمز دوم رو گرفتید) پرداخت کنید
ممنون مسئله حل شد.پس نیازی به باز کردن حساب تو بانک سامان نیست...
اونوقت من متوجه نشدم چرا 14 تومن ؟ مگه تو nic ننوشته 7200 ؟
قیمت دامین ir بر حسب پوینت هست. نیک برای نمایندهاش تخفیف زیادی میده (فکر کنم1600 حساب میکنه). ولی اگه از خودش خرید کنید پوینت رو چون گرون میده بنابراین هزینه زیاد درمیاد. بعد هم با تغییر رابط مالی به هندل شخص دیگه هیچ اتفاق خاصی از جهت صاحب دامین شناخته شدن بوجود نمیاد. رابط مالی فقط هزینه ها رو پرداخت میکنه و هیچ تصرفی در دامین نداره.
هر پوينت 7200 تومن هست و هر دومين 2 پوينت - يعني 2*7200 = 14400 تومننقل قول:
اونوقت من متوجه نشدم چرا 14 تومن ؟ مگه تو nic ننوشته 7200 ؟
هر يونيت 7200 ـه
هزينه ي ثبت هر دامين به مدت 1 سال ميشه 2 يونيت - 5 سال 6 يونيت
حالا نيك مياد يونيتاشو به نماينده هاش پيش فروش ميكنه با قيمتي خيلي پايين. كه كمترين قيمت 1800 تومن ميشه ...
نه چندان هم جالب نيستنقل قول:
ولی خوب اینهمه اختلاف بین 7200 تا 1800 هم جالب
خود رجيسترارها هر دامين 1.99 دلار پاشون در مياد كه ميدن سالي 8.99 دلار يعني هر دامين 7 دلار سود. چون يه سرمايه اي گذاشتن ...
شما بخواي يه سرور قوي بگيري ماهي 400 دلار پات در مياد. ولي يه كولو بگيري بذاري ديتاسنتر ميشه ماهي 60 دلار. چرا اينجور ميشه ؟ چون يه سرمايه اي گذاشتي ...
نيك هم به همين صورته ...