مشکل با دیتاسنتر ovh (نداشتن اینترنت در vps)
درود ،
دوستان ما سه بلوک آی پی (فرانسه ، انگلیس و هلند) سفارش دادیم ، ک دو بلوک فرانسه و هلند کاملا OK هست و هیچ مشکلی نداره ، اما بلوک انگلیس مشکل داره و تو سرور ها اینتر نت نداریم !!
http://img.macs.ir/download.php?img=3680
نکته ی جالب اینجاست ، ک خود ویندوز تو توهم کانکت بودن ه ، اما نه سایتی رو میشه پینگ کرد ، نه حتی میشه گیت وی رو پینگ کرد ! 8-|
ب دیتاسنتر هم گفته شد ک این بلاک رو سرور روت نیست ، گفتند روت ه و مشکلی نداره !!
با توجه ب پشتیبانی نسبتا ضعیف OVH ، لطفا بگید مشکل از کجاست ؟ و اینکه کسی تا ب حالا این مشکل رو داشته ؟!
پاسخ : مشکل با دیتاسنتر ovh (نداشتن اینترنت در vps)
کمی بیشتر توضیح بدید تا بتونیم راهنمایی کنیم. ما هم از هلند و هم انگلیس آی پی داریم و چنین مشکلی وجود نداره. احتمال زیاد مشکل در تنظیمات شماست. اسکرین شات از details میزارین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
کمی بیشتر توضیح بدید تا بتونیم راهنمایی کنیم. ما هم از هلند و هم انگلیس آی پی داریم و چنین مشکلی وجود نداره. احتمال زیاد مشکل در تنظیمات شماست. اسکرین شات از details میزارین؟
ببین ، من رو آی پی های فرانسه و هلند هیچ مشکلی ندارم ، الان تو همین سروری ک عکسش رو گذاشتم ، آی پی رو بزارم رو یکی ازآی پی های بلوک فرانسه یا هلند ، بعد مک رو هم عوض کنم ، راحت کانکت هست و هیچ مشکلی نداره !!
اما رو هر کدوم از آی پی های انگلیس این مشکل هست و نمیدونم از کجاست !!
یک مورد دیگه هم هست ، آی پی های انگلیس رو تو پنل OVH Manager نسخه 6 دارم و آی پی های هلند و فرانسه رو تو نسخه 3 و 5 !! چرا اینطوریه رو خودمم نمیدونم .
از تنظیمات چی براتون عکس بزارم ؟
Mac address هارو داخل پنل OVH ریست کنید.
سپس مجدد داخل ESXi تنظیم کنید.
از داخل VPS هم Gateway رو پینگ بگیرید ببینید دسترسی داره یا نه.
اگر داشت ، ولی باز اینترنت نداشتید به 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 یک MTR یا Trace Route بگیرید بدید دیتاسنتر تا کامل متوجه بشند.
سلام زمانی که سرور مجازی رو ایجاد می کردید کارت شبکه رو e1000 انتخاب کنید انگار همین سازگاری بیشتری رو با شبکه ovh داره دیروز این مشکل روی سرور لینوکس برام پیش امده بود اینترنت سرور های مجازی لینوکس که می ساختم وصل نمیشد به همین دلیل! البته فرانسه اینطور بود کانادا این مشکلات عجیب غریب رو ندارم !
سلام
بگید آی پی ها رو مجدد روت کنند.
دی ان اس هاتون رو درست بدید حله این مشکل از این موضوع هست ( تجربه دارم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raid_10
دی ان اس هاتون رو درست بدید حله این مشکل از این موضوع هست ( تجربه دارم )
ایشون به gateway اصلا پینگ ندارن میشه بگید چه ربطی به dns میتونه داشته باشه؟
شما فایروالو اف کن بعد بررسی کن جوابو بگو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
سلام زمانی که سرور مجازی رو ایجاد می کردید کارت شبکه رو e1000 انتخاب کنید انگار همین سازگاری بیشتری رو با شبکه ovh داره دیروز این مشکل روی سرور لینوکس برام پیش امده بود اینترنت سرور های مجازی لینوکس که می ساختم وصل نمیشد به همین دلیل! البته فرانسه اینطور بود کانادا این مشکلات عجیب غریب رو ندارم !
کارت شبکه رو e1000 انتخاب شده ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
بگید آی پی ها رو مجدد روت کنند.
دقیقا چی بگم بهشون آقای کریمی ؟
قبلا گفته بودم ک این آی پی ها استاتوسشون allocate نیست و رو سرور من روت نیستن ، ک گفتن از قسمت پنل ovh بخش ipfailover خودمم میتونم روت کنم و با وجود این ما نگاه کردیم و درست روت شدن رو سرور شما ...
این لینک http://help.ovh.com/IpFailover هم تو تیکت داده بودن .