Cron job يا Schedule براي ثبت دامين
با سلام خدمت همه ي دوستان
كسي راهي براي ست كردن schedule يا cron job براي ثبت يك دامنه ي خاص ميدونه؟
يك دامين هست كه براي من خيلي مهم هست و من ميخوام بعد از دوره ي مورد نظر براي حذف دامنه اين دامين رو ثبت كنم.
دقيقا ميخوام در يك بازه ي چند روزه هر چند دقيقه يكبار whois بگيره و به محض ازاد شدن دامنه رو ثبت كنه
من پنل هاي resello و opensrs رو چك كردم و اين قابليت رو نديدم.
كسي از دوستان با whmcs يا اسكريپت ديگري راهكاري داره؟
سپاس
پاسخ : Cron job يا Schedule براي ثبت دامين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Techno Pars
يك دامين هست كه براي من خيلي مهم هست و من ميخوام بعد از دوره ي مورد نظر براي حذف دامنه اين دامين رو ثبت كنم.
دقيقا ميخوام در يك بازه ي چند روزه هر چند دقيقه يكبار whois بگيره و به محض ازاد شدن دامنه رو ثبت كنه
سپاس
سلام دامین رو خصوصی ارسال کنید تا بهتون روزش رو بگم کی delete میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Techno Pars
سپاس
اگه دامنه تون آی آر هست به من اطلاع بدید،براتون ثبت می کنم.
من روز دقیق بعد از redemption period را هم میدونم ولی چون دامنه بسیار مهم هست به همچین ایزاری نیاز دارم.
خیر دوست عزیز دامنه IR نیست
پیدا کردی به ما هم خبر بده :)
اول یک توضیح بدم که whois دامنه چند ساعت بعد از drop شدن دامنه تغییر میکنه!
برای انجام این کار باید دسترسی rrp داشته باشید + api ثبت دامنه. معمولا افرادی که نسبت به بک اردر دامنه بین المللی اقدام می کنن از directi سرویس می گیرن.
طبق محدودیت های رجیسترر ها، شما تعداد محدودی میتونید درخواست اشتباه سمت رجیسترر ارسال کنید و درصورتی که تعداد درخواست های اشتباه شما بیشتر از محدودیت تعریف شده بشه، اکانت شما موقتا ساسپند میشه.
رجیسترر ها برای جلوگیری از ساسپند شدن کاربرها، امکان چک کردن آزاد بودن دامنه رو از طریق api ایجاد کردن. شما میتونید دامنه های .com و .net رو یک بار در ثانیه و بقیه دامنه ها رو ۵ بار در ثانیه چک کنید.
بهترین نتیجه رو زمانی خواهید گرفت که سرور شما یک شبکه تمیز داشته باشه و حتما تو کشوری باشه که سرور api قرار داره.
برای افزایش ضریب اطمینان میتونید ۱۰+ اکانت تهیه کنید و اینجوری میتونید ۱۰ بررسی بر ثانیه داشته باشید.
اگه مقدمات رو تونستید آماده کنید به من اطلاع بدید، به شرط استفاده مشترک برنامه رو می نویسنم.( الان برنامه بک اردر دامنه ir رو نوشتم و به خوبی کار می کنه. برای مثال دامنه های سه حرفی که همه دنبالشونن و تمام سیستم های بک اردر دامنه آی آر رو برای ثبت این دامنه ها ست میکنن رو به راحتی میگیره! نمونه:stw.ir که امروز صبح ثبت کرد.)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
پیدا کردی به ما هم خبر بده :)
یه امید خدا این سرویس تا ۱۵ روز آینده رو پنل ما خواهد بود با قابلیت چک کردن 380 پسوند
اگر خیلی مهم است بهتر است Backorder کنید دامنه رو با هزینه ی بیشتر .