من یه هاست میخوام با تقریبا 2 گیگابیت فضا برای نصب TorrentFlux
قیمتش مهم نیست. فقط اینکه اولش 24 ساعت اکانت تست میخوام که تست سایت رو بالا بیارم.دوم هم اینکه سرعتش خوب باشه.
*اولیت با کسی هست که روی سرورش این سرویس رو داشته باشه*
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه هاست میخوام با تقریبا 2 گیگابیت فضا برای نصب TorrentFlux
قیمتش مهم نیست. فقط اینکه اولش 24 ساعت اکانت تست میخوام که تست سایت رو بالا بیارم.دوم هم اینکه سرعتش خوب باشه.
*اولیت با کسی هست که روی سرورش این سرویس رو داشته باشه*
ممنون
برای احترام به حقوق سایر مشترکین سرعت محدود می باشد خوشحال میشویم میزبان شما باشیم جهت استفاده از تست پس از سفارش تیکت بزنید ولی پرداخت نکنید که تست فعال شود
http://noor-web.ir/hostdl.html
صفحه هاست دانلودتون رو ندیدمکجاست؟
تو این صفحه چیزی درباره هاست دانلود ننوشته.
- - - Updated - - -
پشتیابنی آنلاینتون هم جواب نمیده
ادرس اشتباه تایپ کردم عذر میخواهم http://noor-web.ir/hostdl.html پشتیبانی انلاین هم شما درخواستی ندادید برای گفتگو یا به همکار بنده وصل شده اید ممنون میشوم بفرمایید به لطف الله زاده شمارو وصل کنند
پیشنهاد دیگه ای نیست؟
تست کنید بعد بخرید.
قیمت ثابت هاست دانلود ماهانه 1500 تومان بهمراه 1 گیگ فضا
هر گیگ فضای اضافه ماهانه 450 تومان خرید 100 تا 150 گیگ هرگیگ 200 تومان ماهانه
512 مگ رم مجاز برای کاربران !
سرور مجهز به 256 گیگابایت رم و پورت 10 گیگ و کنترل پنل دایرکت ادمین
آدرس هاستتون رو بگید.
picktarh.ir
البته فعلا داریم تغییرات انجام میدیم . درگاه پرداخت و سیستم whmcs داریم که الان از دسترس خارجش کردیم .
اگر هاست تست خواستید پیام خصوصی بدید .
تاپیک های فروش ما ---کد تخفیف در این تاپیک فروش--
فروش ویژه هاست حرفه ای و پربازدید SSD cPanel + پنل نمایندگی میزبانی وب حرفه ای و پرقدرت SSD WHM ! با قیمت های عالیحجم شروع از ۱۰۰ مگ - قیمت شروع از ۱۹۰۰حجم شروع از ۵۰۰ مگ - قیمت شروع از ۱۹۰۰********************************************هارد پرقدرت SSD سرعت هارد 6GB/sیاهارد پرقدرت SAS HDDپهنای باند نامحدودتحویل فوریکنترل پنل سیپنلمیزبانی شده در دیتاسنتر حرفه ای آمریکا Nlayerوب سرور قدرتمند Nginxامکان ارایه IP اختصاصی جهت SSL Certificatesمجهز به آنتی ویروس قدرتمند ClamAvقابلیت ارتقا سرویس ها در هرزمانیدامین اضافه : نامحدوددامنه پارک : نامحدودرایگان CloudFlare with CloudFlare DNSبقیه امکانات : نامحدودبک آپ گیری : منظم و ماهانه و یک روز درمیانآپ تاییم : %99.99ضمانت : امنیت بالا , مد سکوریتی , فایروال هوشمند , آنتی Ddos********************************************