++++ مراحل رفع ***** چگونه است؟ +++++
سلام خدمت همه دوستان
من یه سایت موزیک رو که 1500 تا پست داره خواستم رفع فیــــــــــــلتر کنم و درخواست رفع فیــــــــــــلتر دادم بعد از 1 هفته انتظار زدن
---
اعضاء کارگروه با رفع فیــــــــــــلتر سایت شما ، موافقت اولیه و مشروط صورت گرفته است و بزودی مواردی از محتوای مجرمانه به صورت نمونه جهت حذف به شما اعلام خواهد شد تا پس از پالایش کامل محتوای مجرمانه ، تایید حذف محتوای مجرمانه و تکمیل تعهدنامه الکترونیکی سایت شما رفع فیــــــــــــلتر شود
---
حالا باید چقدر دیگه صبر کنم؟
دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم راهنماییم کنن.
فکر کنم یه 2-3 ماهی الاف باشیم :دی
پاسخ : ++++ مراحل رفع ***** چگونه است؟ +++++
سلام
نه دو 3 ماه نیست اما زمانبر هست و اینکه چطوری رفع ***** میخوان کنن سایت شما رو من موندم(آخه سایت های موزیک رو یه کم گیر میدن)
سلام دوست عزیز دیدم کسی بهت جواب نداده من خودم اقدام کردم اگه ازم سال داشتی بپرس در خدمتم من سایتمو دارم از ***** در میارم انشالله فردا فکر کنم در میاد خوب بریم سر اصل مطلب
مراحل در اومدن از *****ینگ
رسیدگی به شکایات شامل مراحل ذیل می باشد
1- دریافت درخواست رفع *****
2- بررسی کارشناسی و استعلام از نهاد های مربوطه
3- اعلام موافقت کلی و اولیه با رفع *****
4- اعلام مصادیق محتوای مجرمانه (لینک های غیر مجاز) جهت حذف آنها و موارد مشابه
5- بررسی اقدامات مدیر سایت توسط کارشناسان و تأیید عدم وجود محتوای مجرمانه
6- اخذ تعهد بصورت الکترونیکی در سامانه رفع *****
7- بررسی نهایی و رفع *****
لذا کل زمانه انجام رفع ***** با توجه به زمانی که برای انجام هریک از این مراحل ممکن است صرف شود متفاوت خواهد بود (شاید بعضی اوقات تا چند ماه!!!!)
تشکر فراموش نشه
- - - Updated - - -
یه چیز دیگه فقط زمان اخرین مرحله که شماره هفت مشخص که برسسی نهایی اگه همه 6 مرحله قل رو درست انجام داده باشی سایت شما حداکثر ظرف 48 ساعت یا 72 ساعت اینده از ***** در میاد