با سلام خدمت مدیریت محترم و دوستان و اعضای عزیز انجمن
میخواستم اگه میشه در مورد معایبی وب سرور litespeed داره یکمی بیشتر بدونم
از دوستان ممنون میشم اطلاعاتی رو در اختیار من بزارن
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت مدیریت محترم و دوستان و اعضای عزیز انجمن
میخواستم اگه میشه در مورد معایبی وب سرور litespeed داره یکمی بیشتر بدونم
از دوستان ممنون میشم اطلاعاتی رو در اختیار من بزارن
عیب که نداره جز گرونی ...
خوب هم که هست...
این وبسرور عیبی در اون مشاهده نمیشه و هر روز هم کاملتر میشه!
وقت بخیر
اطلاعاتی که بنده در رابطه با وب سرور لایت اسپید دارم این هست که یک وب سرور پر قدرتی می باشد و از جهت امنیت نسبت به وب سرور های دیگر مانند آپاچی از امنیت بالاتری برخوردار است و در کل بهینه تر می باشد از معایب آن اطلاعات خاصی ندارم و تا به حال نشیده ام مگر پولی بودن آن،بر خلاف دیگر وب سرور ها مانند آپاچی.
بهترینه!
البته من اشاره کنم، از نظر من بهترین انجنیکس هست. الان در کدباکس هم ما از انجنیکس در کنار آپاچی بهره می بریم که به مراتب راندامان و بازدهیش بالاتر از لایت اسپید است.
معایب : رایگان نبودن در نتیجه تحت کنترل و وابسته یک شرکت بودن و توانایی گسترش شخصی نداشتن
تحریم!
درود
دوستانی که میفرمایید litespeed از apache امنیت بالاتری دارد اشتباه میفرمایید
litespeed یک وب سرور متن بسته تجازی گران قیمت هستش و هیچ سورسی توسط شما قابل تغییر نیست ضمنا هیچ ماژول external هم برای نصب و امنیت ندارد و فقط تنظیمات پنل ادمین دارد .
در صورتیکه در آپاچی با نصب ماژول های مناسب و تغییرات نوع apache MPM میتوان به امنیت بسیار مطلوبی رسید و دهها ماژول امنیتی برای اپاچی وجود دارد.
لایت اسپید اصولا بدرد مدیران سروری میخورد که خیلی تخصصی در زمینه مدیریت وب سرورها ندارند و دنبال یک وب سرور راحت و بی دردسر و با سرعت قابل قبول میگردند برای میزبانی های پر ترافیک.
ارادت
:53: