من مدتی هست دقت کردم تمام سایتهای قدر از asp.net استفاده میکنند و اگر هم با php باشند تغییر میکنند و کوچ میکنند به سرور ویندوز؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من مدتی هست دقت کردم تمام سایتهای قدر از asp.net استفاده میکنند و اگر هم با php باشند تغییر میکنند و کوچ میکنند به سرور ویندوز؟
دلیل خاصی ندارد بیشتر کاربردش و نحوه طراحی و بانک می باشد
بیشتر شرکت های رسمی از asp استفاده می کنند ترجیح میدهند
باگ کمتری دارند بیشتر هم اماده نیستند باید نوشته بشه کمتر باگ دارد
امکان اینکه زبان برنامه نویسی #C تحت وب بیارید با asp.net فراهم هست.
یکی از علت ها
چند تا مطلب در استاک اور فالو میخواندم که اساتید برنامه نویسی نوشته بودند در مجموع PHP برای استفاده اماتور تا متوسط هست و استفاده حجیم و بزرگ و سازمانی فقط تکنولوژی ASP.NET و ویندوز رو استفاده میکنند
و کم هستند سایتهای بزرگ مثل :
1. Yahoo
FaceBook 2
3. Wikipedia
4. Flic:
5. WordPress
6. Friendster
7. Digg
که بیس PHP هستند
لطف کنید سرچ کنید asp.net vs php
در صورت امکان چکیده تحقیق و در اختیار بنده و دوستان قرار دهید
روز ها صرف سرچ همین کلمه شده عزیزم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم درست مثل: علم vs ثروت
هنوز هیچکس نتوانسته جواب درستی به سوالاتی از این دست بده هر کدام طرفداران خاص متعصب خود رو دارن با دلایل محکم و چیزی رو نمیشه عوض کرد
تاپیک اینقدر برای asp vs php داریم توی همین انجمن ک هرموقع میبینم یک تاپیک دیگه باز کردید حالم ب خدا ب هم میخوره... نتیجه ها هم تعصبی... توی اینترنت هم ب نتیجه ای نمیرسید نظر شخصی بخواید هر 2 توی یک سطح هستند اما شرکت های بزرگ یا بانک زیاد با فایل سیستم سروکار دارند برای همین asp با file transfer Protocol خیلی رابطه نزدیکی و ساده ای داره برای همین میتونه یکی از دلیل هاش باشه.
ممنون از مشارکتت اما موضوع تاپیک اصلانقل قول:
تاپیک اینقدر برای asp vs php داریم توی همین انجمن ک هرموقع میبینم یک تاپیک دیگه باز کردید حالم ب خدا ب هم میخوره... نتیجه ها هم تعصبی... توی اینترنت هم ب نتیجه ای نمیرسید نظر شخصی بخواید هر 2 توی یک سطح هستند اما شرکت های بزرگ یا بانک زیاد با فایل سیستم سروکار دارند برای همین asp با file transfer Protocol خیلی رابطه نزدیکی و ساده ای داره برای همین میتونه یکی از دلیل هاش باشه.
asp vs php نیستviasky@ ربط دادن بهش سوال این بود مورد استفاده قرار گرفتن یکی در سایتهای بزرگ بیشتره و اینکه استنباط میشه برای استفاده عظیم و تجاری php یا بکار نمیره یا اگر بره مشگل ساز خواهد بود
شاید به خاطر این بوده که بیشتر متخصص اون رو داشتند و همین روند ادامه پیدا کرده