3 فایل پیوست
برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !
کاربران عزیز و همراهان گرامی
با سلام
ابتدا با عرض پوزش بابت تاخیر بوجود آمده به استحضار میرسانیم طبق وعده داده شده بابت طرح ویژه سیباپال
از هم اکنون برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت ! 2 درگاه کاملا اختصاصی سامان و فن آوا به طور همزمان بدون هیج نامی از سیباپال در رفت و برگشت در سیستم پیاده سازی و فعال گردید.
کاربران گرامی برای استفاده از این طرح ویژه میتوانید به مدت 5 روز درخواست فعال سازی را به صورت کاملا رایگان در سیستم ثبت نمایند.
لازم به ذکر است پس از اتمام مهلت تعیین شده ؛ فعالسازی شامل هزینه خواهد شد.
تسویه حساب در 2 درگاه اختصاصی به صورت کاملا آنی و سیستمی میباشد همچنین کارمزد با توجه به حجم تراکنش های کاربر و سیاست کاری شرکت بین 0.5 تا 1 درصد خواهد بود.
*ضمنا در روز های آتی درگاه اختصاصی دیگری نیز اضافه میگردد.
*کاربرانی که در مدت 5 روزه اقدام به فعالسازی نمایند درگاه جدید نیز به صورت رایگان فعال میگردد.
زمان فعال سازی درگاه اختصاصی بین 2 تا 5 روز کاری میباشد
سایز مناسب جهت نمایش لوگو پذیرنده: 150*200
تصاویر درگاه پرداخت فن آوا
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...50618870_1-jpg
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...51926105_2-jpg
نمونه درگاه اختصاصی سامان:
فایل پیوست 20255
نحوه کارکرد درگاه کاملا اختصاصی سیباپال در قالب ویدیو:
http://up.vbiran.ir/uploads/22019139...al_Direct_.zip
نمونه درگاه اختصاصی سامان و فن آوا کارت
http://epay.omidtak.ir/index.php
با سپاس از همراهی و اعتماد شما
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان !
یک نمونه عکس از هر درگاه بزارین کاربرانتون بهتر درک کنند درگاه اختصاصی منظورتون چی هست .
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان !
همون اولش رسیدیم چه مدارکی باید ارسال کنیم جهت دریافت درگاه دوست عزیز ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
یک نمونه عکس از هر درگاه بزارین کاربرانتون بهتر درک کنند درگاه اختصاصی منظورتون چی هست .
درود
عکس به زودی قرار خواهد گرفت
درگاه مربوطه بدون هیچ نامی از سیباپال در رفت و برگشت به بانک با لوگو و نام اختصاصی پذیرنده میباشد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
همون اولش رسیدیم چه مدارکی باید ارسال کنیم جهت دریافت درگاه دوست عزیز ؟
جهت دریافت درگاه ابتدا باید در سایت تکمیل مدارک نمایید که شامل اسکن کارت ملی یا شناسنامه میباشد.
در مرحله بعد نام نمایشی در درگاه پرداخت + لوگو از طریق تیکت از شما دریافت میگردد.
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
جهت دریافت درگاه ابتدا باید در سایت تکمیل مدارک نمایید که شامل اسکن کارت ملی یا شناسنامه میباشد.
در مرحله بعد نام نمایشی در درگاه پرداخت + لوگو از طریق تیکت از شما دریافت میگردد.
با سپاس
ممنون میشم در همین پست های ابتدایی عنوان کنید چه سایزی برای لوگو می توان قرار داد که بسیار مهم هست فکر می کنم ؟
من هم تا ساعاتی دیگر برای کاربران شما سوپرایز ویژه ای دارم که خداروشکر دارم کارهاشو انجام میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
ممنون میشم در همین پست های ابتدایی عنوان کنید چه سایزی برای لوگو می توان قرار داد که بسیار مهم هست فکر می کنم ؟
من هم تا ساعاتی دیگر برای کاربران شما سوپرایز ویژه ای دارم که خداروشکر دارم کارهاشو انجام میدم
از لطف شما بسیار متشکریم
پست اول آپدیت گردید.
با سپاس
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !
براتون تیکت کردم مشخصات رو و منتظر دریافت
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
براتون تیکت کردم مشخصات رو و منتظر دریافت
درخواست شما ثبت گردید و به زودی اطلاعات برایتان ارسال میگردد.
با سپاس
سلام، خیلی ممنون، بسیار عالی.
امکانش هست که برای مثال 2 درگاه بانک سامان فعال کنیم؟ با نام و لوگو متفاوت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid.Agl
سلام، خیلی ممنون، بسیار عالی.
امکانش هست که برای مثال 2 درگاه بانک سامان فعال کنیم؟ با نام و لوگو متفاوت.
درود
لطفا در سایت تیکت ارسال نمایید تا توسط واحد مربوطه پیگیری شود و خدمتتان اعلام گردد.
با سپاس