سلام من یک سایت تفریحی دارم الان روی یک هاست اشتراکی متوسط هستم ولی خیلی صفحات دیر باز میشوند سایت کند است به نظر شما برای رفع این مشکل یک هاست اشتراکی خوب بخرم یا یک سرور مجازی ارزان ممنون از راهنمایی شما
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یک سایت تفریحی دارم الان روی یک هاست اشتراکی متوسط هستم ولی خیلی صفحات دیر باز میشوند سایت کند است به نظر شما برای رفع این مشکل یک هاست اشتراکی خوب بخرم یا یک سرور مجازی ارزان ممنون از راهنمایی شما
بودجه اتون چقدره؟ ماهانه
سرور مجازی خوب با رم 512 و 50 گیگ فضا ماهیانه بهت میدم 30 تومن
اگر بودجت کم بود:
هاست اشتراکی هم اگر خواستی 3 گیگ بهت میدم سالی 50 هزار تومان
http://www.mihanonline.ir
موفق باشی
اگر هاست خوب بگیری بهتره
چون از منالع کلی سرور استفاده خواهی کرد ولی باید با فروشنده ی هاست کنار بیای در مورد بازدیدت
مدیریت سرور مشکلات خودش رو داره چه VPS باشه چه Dedicated.
هزینه VPS هم 10-15 تومان نخواهد شد، شما باید لایسنس کنترل پنل و دیگر نرم افزارهای لازم را تهیه کنید که حداقل 25 تومن در ماه هزینه خواهید کرد.
می تونید از کنترل پنل های متن باز مثل Kloxo هم استفاده کنید ولی مشکلات زیاد و باگ های زیادی داره و اصلا توصیه نمیشه.
اگه می خواهید روی سایت خودتون متمرکز بشید بهتره یک میزبان قوی تر انتخاب کنید.
میتونید تقاضای یک هفته سرویس تست کنید و سایتتون رو کپی کنید تا ببینید سرعت لود چه طور خواهد بود و اگر مناسب بود خریداری کنید.
سلام
اگر سایتون کند هست بهتره یک vps بگیرید. با این قیمت می تونیم وی پی اس زیر بهتون بدیم.
hdd: 20 gb
ram : 256 mb
bw : 400 gb
port : 100 mbs
قیمت ماهیانه : 10000 تومان
در مورد پنل هم می تونید از پنل رایگان kloxo استفاده کنید یا یک پنل ارزانتر ولی با کارایی بهتر مثل دایرکت ادمین بخرید که هزینه اش ماهی 7 دلار هست.
فست سرور:: فروش ویژه سرور مجازی VPS ارزان کیفیت تضمین شده
یک افر ویزه براتون پیام خصوصی کردم
دوستان! لطف کنید به موضوع دقت کنید.
ایشون راهنمایی خواستن. اول اجازه بدید به نتیجه برسه بعد آفر ردیف کنید!
سرعت لود یک سایت به چند فاکتور بستگی داره :
1. لینک ارتباطی سرور با شبکه اینترنت
2. قدرت سرور
3. میزان هاست یا سرور مجازی ایجاد شده روی هر سرور
بنابراین اگر سایت متوسطی از نظر بازدید دارید سرور اشتراکی خوب پیشنهاد می شه.
دقت کنید گفت خوب نه 1 گیگ 10000 تومان و ...