پاسخ : آزاد نشدن فضای کش شده رم
سلام
با free -m چک کنید مصرف رم چگونه هست.
برای راهنمایی بهتر ، خروجی را ارائه بدید.
کد:
free -m
total used free shared buffers cached
Mem: 7982 3653 4329 0 230 2564
-/+ buffers/cache: 857 7124
Swap: 16378 0 16378
سرور رو دیشب ری استارت کردم . الان فعلاً خوبه و با شیب کمی در حال افزایشه ولی طی 2-3 روز دوباره میره بالا و پایین نمیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab2005
کد:
free -m
total used free shared buffers cached
Mem: 7982 3653 4329 0 230 2564
-/+ buffers/cache: 857 7124
Swap: 16378 0 16378
سرور رو دیشب ری استارت کردم . الان فعلاً خوبه و با شیب کمی در حال افزایشه ولی طی 2-3 روز دوباره میره بالا و پایین نمیاد
این دستور را وارد کنید
سپس دوباره free -m بزنید.
میبایست cache خالی و غیرفعال شده باشه.
sync; echo 3 > /proc/sys/vm/drop_caches
نقل قول:
sync; echo 3 > /proc/sys/vm/drop_caches
از این دستور استفاده کردم و حتی این دستور رو توی کرانجاب گذاشتم و گفتم هر ساعت این دستور رو اجرا کنه . اما مشکل اصلی اینه که چرا سرور خودش خالی نمیکنه رم رو و مشکل بعدی اینه که این دستور بعد از مدتی حدود 1 روز دیگه کار نمیکنه و رم کش شده رو خالی نمیکنه . با اینکه باید هر ساعت این کار رو انجام بده ولی انگار نه انگار . میخوام اگر بشه مشکل رو بطور کلی شناسایی کنم و رفعش کنم .
امکان خالی کردنش وجود نداره خالی میشه ولی باز 10 مین بعد روز از نو روزی از نو :)
چه دلیلی دارد خالی بفرمایید ؟ رم کش شده هم جزی از رم سرور هست :)
نقل قول:
چه دلیلی دارد خالی بفرمایید ؟ رم کش شده هم جزی از رم سرور هست
عرض کردم که وقتی پر میشه سرور آورلود میکنه . مصرف سی پی یو و رم متعادله و کش انگار طبیعیه اما یهو همه چیز بهم میریزه و داون میشم.
اووورفلو کردن سرورتون بخاطر رم نیست!:)عزیز دلم بخاطر یک مسله ی دیگری است و شما فکر میکنین اشتباها که بخاطر رم هست
شاید دیتابیس باعثش باشه شایدم میزا درخواست های اپاچی یا یک چیزای دیگه
ببینید ساختار ریشه لینوکس برای همه اینطور رم را کش میکنه همون کش هم میکنه جز ازاد حساب میشه رم کم بیاد از کش کمک میگیره شما هر چند روز این دستور را بزنید
اول چک free -m سپس sudo echo 3 | sudo tee /proc/sys/vm/drop_caches هر چند روز این دستور را بزنید 1ثانیه خالی میشه اما چند روز دیگه پر میشه :)
مشکل سرور شما از جای دیگس دوست خوبم
آیدی بنده رو اد کنید وضعیت رو بررسی کنم
javaneboy