سلام
اقا من میخوام خودم مستقیم از دایرکت ای خرید کنم یعنی خودم پنل داشته باشه و ..... کسی می تونه راهنمایی کنه!
*** در مورد تهیه دلار و ... هم ممنون میشم کمی بحث بشه! پی پال و..
:79:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اقا من میخوام خودم مستقیم از دایرکت ای خرید کنم یعنی خودم پنل داشته باشه و ..... کسی می تونه راهنمایی کنه!
*** در مورد تهیه دلار و ... هم ممنون میشم کمی بحث بشه! پی پال و..
:79:
خیلی خیلی معذرت میخوام که اینطور میگم ! اما جستجو کنید لطفا !
آقا سجاد عزیز...!
منظور من از این تاپیک استفاده از تجربیات دوستان هست! من میمدونم با جستجو می تونم بفهمم با 200دلار می تونم اکانت دایرکت ای رو شارژ کنم و ....
مهم اینکه که تجربیاتی که دیگران دارن رو بدونی!
از name ، از Directi ، از UK2 , از Onlinenic ,.....
تجربه از دایرکتی میخوای یا رجیستار دیگه ؟
دایرکتی / name
1. مشتری پسنده / کاربر حرفه ای پسنده.
2. شارژ اولیه 200 دلار نیاز داره که کارمزد پی پال رو از مشتری کم میکنه - 200 دلار شارژ کنی، فقط 193 دلار توپ پنلت باقی میمونه / نیاز به شارژ اولیه نداره.
3. شونصد تا ارور داره / 1 ارور هم نداره
4. ساپورتش بعد 2 روز شاید جواب بده / ساپورتش در حد دقیقه ای ـه.
5. سرچ کن ;)
آفلاین نیک و Uk2 هم بی خیالش شو.
@ starter
سلام دوست عزیز
دایرکت آی هیچ مشکلی ندارد. باید بدونید چطوری کار کنید با دایرکت آی.
طرف نیم هم نروید چون بعدا به مشکل بخورید از دامنه ها خبری نیست چون ایرانی هستید!
Subhosting تایید میشن!
من ازشون یک پنل نمایندگی(دایرکتی) دارم و ازش راضی هستم!
من خودم تا حالا دامنه ثبت نکرده بودم که از داریکت آی رسلر گرفتم و الان راضی هستم و هم میشه رسیلر داد و هم پنل برای مشتری و تنظیمات خوبی داره که فعلا باهاشون کار نکردم و در مورد شارژ هم خواستی می تونم بهت کمک کنم.
سلام
در مورد نمایندگی هستن شرکتهای خوبی که از پنا خودشون به ما ریسیلر میدن ولی من میخوام خودم از دایرکت i بخرم و در واقع مثل اونا بشم فروشنده اصلی!
پس باید 200 دلار حساب رو شارژ کنم و .... فقط پای پال کار می کنند؟
با سلام
شما میتوانید هم با کردیت کارت و هم با پی پال پرداخت نمایید اما توجه داشته باشید باید پرداخت انجام شده را تایید نمایید ( با ارسال اسکن پاسپورت و ... )