سلام
من حداقل 20 گیگ هاست وارز با پشتیبانی لیچ میخوام با قیمت مناسب :d
لطفا ادرس و قیمتها؟؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من حداقل 20 گیگ هاست وارز با پشتیبانی لیچ میخوام با قیمت مناسب :d
لطفا ادرس و قیمتها؟؟
با تشکر
چقدر پهنای باند مصرفی و چقدر مصرف رپیدلیچ دارید ؟ :)
و منظور از وارز چجور استفاده ای هست ؟ برای اسکریپت نال شده یا فایل وارز ؟
پلنهای ما توی سایت موجود هست ، میتونید ملاحظه کنید
موفق باشید :)
هاست میخواید یا هاست دانلود؟
وست دیتا ارائه دهنده خدمات حرفه ای میزبانی وب با پرداخت آنلاین | شماره ثبت :22864
من هاست وارز رو برای ویبی نال شده و نصب لیچ لازم دارم
و استفاده از لیچ رو هم برای مصرف شخصی میخوام نه اینکه بدم به کاربرا
روی سرور هاست نمیشه لیچ نصب کرد اما وی بی نال مشکلی نداره
برای لیچ باید از سرور هاست دانلود ما استفاده کنید که تا 6 خرداد 15% تخفیف میدیم برای هاست دانلود
برخی از مشتریان :
mybbiran.com
gigscript.info
film-baran.com
.comاسکریپت
mye.ir
با هاست وارز مخصوص ویبولتین در خدمت شما هستیم
برای لچ هم هاست دانلود بهتون می دیم به هر میزان که بخواید . تخفیف خوبی هم بهتون میدیم . برای ویبولتین هم از خدمات پشتیبانی ما می تونید استفاده کنید
اگر سوال دیگه ای داشتید دی خدمتتون هستم
آیدی یاهو : sale.vastdata
اگر سرویس فوق را تهیه نکرده باشید
می تونم از سرور ایران 20 گیگ فضا / 400 گیگ پهنای باند ماهانه رو به قیمت ماهانه 18 هزار تومان و سالانه 170 هزار تومان در اختیار شما قرار بدم با امکان نصب ویبولتین نال شده + هاست مخصوص رپیدلیچ رایگان .
از سرور آمریکا ارزون تر در میاد همین پلان از آمریکا سالی 88 هزار تومان و ماهی 10 هزار تومان + هاست مخصوص رپیدلیچ رایگان .
آی دی من در یاهو : parsaserver
موفق باشید
در خدمتیم
250 مگابایت هاست معمولی با پهنای باند نامحدود + 10 گیگ هاست دانلود با 200 گیگ پهنای باند ماهیانه 8 هزار تومان سالیانه 70 هزار تومان
500 مگابایت هاست معمولی با پهنای باند نامحدود + 20 گیگ هاست دانلود با 500 گیگ پهنای باند ماهیانه 14 هزار تومان سالیانه 120 هزار تومان
1 گیگابایت هاست معمولی با پهنای باند نامحدود + 50 گیگ هاست دانلود با 800 گیگ پهنای باند ماهیانه 28 هزار تومان سالیانه 250 هزار تومان
بقیه پلان ها در سایت
میتونید پلن های مارو هم ببینید.
هاست های رپیدلیچ ما وارز هم هستن!
Warez Hosting ... ~> SabaData.Com