مشکل دامنه در لودینگ طولانی سایت
سلام
من یک هاست بیزینس از یک شرکت هندی گرفتم نتیجه DNS :
intoDNS: nicarno.com - check DNS server and mail server health
سایت که روی هاست اشتراکی بود عالی بود اما از وقتی اومده روی پلن بیزینس لودش یک ساعت طول میکشه
یک آی پی اختصاصی داره این سرویس که با آی پی روون و عالی کار میکنه اما دسترسی به سایت با دامنه خیلی کند میشه
اگر اساتید زحمت بکشید کمک کنید ممنون میشم
پاسخ : مشکل دامنه در لودینگ طولانی سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sir-mammad
سلام
من یک هاست بیزینس از یک شرکت هندی گرفتم نتیجه DNS :
intoDNS: nicarno.com - check DNS server and mail server health
سایت که روی هاست اشتراکی بود عالی بود اما از وقتی اومده روی پلن بیزینس لودش یک ساعت طول میکشه
یک آی پی اختصاصی داره این سرویس که با آی پی روون و عالی کار میکنه اما دسترسی به سایت با دامنه خیلی کند میشه
اگر اساتید زحمت بکشید کمک کنید ممنون میشم
سلام نام سایت روبدید چک کنیم
nicarno.com
اگر سایت شما , این سایت هست لود آن مناسب می باشد.
ما هم لينكي كه دوستمون اعلام كردن تست كرديم مشكلي نداشت
سلام و سپاس از دوستان عزیز بابت چک کردن
بله صفحه اول خوب و کامل لود میشه اما وقتی لاگین می کنید حدود 1 دقیقه تا 2 دقیقه طول میکشه بره توی dashboard
نمیدونم اینترنت من مشکل داره یا کلن برای همه همینطوره
البته اینترنت من وقتی وارد سایت با آی پی میشم خیلی خیلی سریعتر از خود دامنه وارد قسمت های مختلف سایت میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
سلام نام سایت روبدید چک کنیم
شما که میخاین باعث پیشرفت تکنولوژی توی کشور بشید اگر به لینکی که دادن دقت کنید می تونید ببینید آدرس سایت رو.من بی سواد هم دیدم لینک رو شما چطور ندیدی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sir-mammad
سلام و سپاس از دوستان عزیز بابت چک کردن
بله صفحه اول خوب و کامل لود میشه اما وقتی لاگین می کنید حدود 1 دقیقه تا 2 دقیقه طول میکشه بره توی dashboard
نمیدونم اینترنت من مشکل داره یا کلن برای همه همینطوره
البته اینترنت من وقتی وارد سایت با آی پی میشم خیلی خیلی سریعتر از خود دامنه وارد قسمت های مختلف سایت میشه
دوست عزيز اگه شما واردادمين ميشيد اينجوري هست روي بقيه اينترنت ها هم چك كنيدببينيدهمين جوري هست يا حتي از*** استفاده كنيد براي تست مسئله بعدي به نظر من ربطي به آي پي نداره كه زودترباز ميكنه به احتمال زياد نتتون كش ميكنه بازم منتظربشيد بقيه اساتيدنظر بدن شايدمشكلتون حل شد
سرعت لود بالاست واقعا. بعد ورود هر گزینه رو کلیک می کنی حداقل ۳۰ ثانیه باید منتظر بمونی تا لود بشه! قابل توجه دوستانی که می گن چک کردند خوشحال میشم روش چک کردن شون هم بگن که ما هم یاد بگیریم بتونیم چک کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahesami
شما که میخاین باعث پیشرفت تکنولوژی توی کشور بشید اگر به لینکی که دادن دقت کنید می تونید ببینید آدرس سایت رو.من بی سواد هم دیدم لینک رو شما چطور ندیدی؟
عزيز جان من روموبايل دارم چك ميكنم بعداشم ماانقدرسرمون شلوغه كه بعضي وقت ها دقت كامل رونميكنيم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahesami
سرعت لود بالاست واقعا. بعد ورود هر گزینه رو کلیک می کنی حداقل ۳۰ ثانیه باید منتظر بمونی تا لود بشه! قابل توجه دوستانی که می گن چک کردند خوشحال میشم روش چک کردن شون هم بگن که ما هم یاد بگیریم بتونیم چک کنیم
روش رو به هركي نميگن درس بخون تا شايد سوادت كمكت كنه شما هم نتد مشكل داره من شخصا تمامي صفحاتشون رو چك كردم هيچ مشكلي نداشت در خداكثر ٦ ثانيه طول ميكشه با اينترنت ١٢٨ شاتل پيجاشون باز شه