پاسخ : راهنمایی درگاه بانک ملت
سلام
باید صبر کنید قرارداد ارسال کنند به ادرستون امضا کنید ارسال کنید تا براتون فعال کنند.فعلا غیرفعال هستش
اگر اطلاعات مربوطه رو براتون ارسال کردد که شامل نام کاربری و پسورد هست .
پس احتمالا مشکل از ایپی سرور سایتتون هست .
نقل قول:
سلام
اطلاعات پذیرنده توسط شرکت به پرداخت ارسال شده و ما هم تنظیمات را به صورت کامل انجام دادیم
اما بعد از اتصال به درگاه و وارد کردن اطلاعات حساب و زدن دکمه پرداخت ارور " پذيرنده نامعتبر است " نمایش داده میشه!
علت این چیست؟!
ممکنه بخاطر این باشه هنوز درگاه کامل فعال نشده!؟ یا مشکل از طرف کد نویسی هست؟
با سلام
نه عزیز چند روز بعد از درخواست درگاه و تایید شعبه یک ایمیل شماره ترمینال و یوزر و پسورد میفرستن
بعد از چند روز 2 الی 30 روز یک فرم میاد در خونه که باید امضا کنی امضا که کردی میفرستی و فعال میکنن برات
اگر هم ماژول خوب برا بانک ملت میخوایی در یاهو بهم پی ام بدید تا بهتون بدم
موفق باشید
افراسرور
والا من از جوملا و ویرچومارت استفاده می کنم و پلاگین بانک ملتی که براش نوشته شده که در صفحه تنظیمات درگاه هم اطلاعات که بانک ارائه کرده را وارد کردیم! اما این پیغام که گفته شد نمایش داده میشه و فکر نمی کنم از کد نویسی باشه!
کسی از دوستان بوده بعد از ارسال ایمیل حاوی مشخصات اتصال به درگاه و تنظیم سایت این ارور را داشته باشن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
والا من از جوملا و ویرچومارت استفاده می کنم و پلاگین بانک ملتی که براش نوشته شده که در صفحه تنظیمات درگاه هم اطلاعات که بانک ارائه کرده را وارد کردیم! اما این پیغام که گفته شد نمایش داده میشه و فکر نمی کنم از کد نویسی باشه!
کسی از دوستان بوده بعد از ارسال ایمیل حاوی مشخصات اتصال به درگاه و تنظیم سایت این ارور را داشته باشن؟
دوست عزیز همان طور که عرض کردم باید منتظر ارسال قرار داد از طرف به پرداخت باشید درگاه شما غیرفعال است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
سلام
اطلاعات پذیرنده توسط شرکت به پرداخت ارسال شده و ما هم تنظیمات را به صورت کامل انجام دادیم
اما بعد از اتصال به درگاه و وارد کردن اطلاعات حساب و زدن دکمه پرداخت ارور " پذيرنده نامعتبر است " نمایش داده میشه!
علت این چیست؟!
سلام
باید تماس بگیرید با شماره ای که در سایت به پرداخت زدند و بگید فعال بکنند .
برای ما که این طور بود ، وقتی که ایمیل مشخصات در گاه اومد تا موقعی که زنگ نزدم و بگم کار نمیکنه فعالش نکرده بودند !
اگر مشکلی نباشه و همه کارهاش انجام شده باشه با یک تلفن حل میشه
مطمئنا شما باید با به پرداخت تماس بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
سلام
علت این چیست؟!
با به پرداخت قسمت فعال سازی درگاه تماس بگیرید با این شماره : 02127312011 و 02127312049
شماره ترمینال رو بدید بعد از 24 ساعت براتون فعال میشه
موفق باشید
دوستان من تماس گرفتم می گن که موارد زیر را برای ما ارسال کنید:
1. شماره ترمینال سایت
2. قراردادن 1 قلم جنس 1000 ریالی در سایت جهت تست خرید.
مورد دوم را قرار دادم! شماره ترمینال چیه!؟ همان شماره پایانه هست که خودشون بهم دادن؟