سلام دوستان من یک سابدومین ساختم و آی پی وی پی اس رو هم بهش دادم.
Iis7 هم نصب هست حالا باید چیکار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من یک سابدومین ساختم و آی پی وی پی اس رو هم بهش دادم.
Iis7 هم نصب هست حالا باید چیکار کنم؟
عزیز علاوه بر iis باید DNS هم نصب کنید.
بعدش میتونید دامنه اضافه کنید و بقیه داستان
در صورتی که کامل انجام دادین
برنامه یا فایل هایی که می خوایین بزارین برای دانلود ( نوع مصرف واسه اکثر سایت های موزیک )
تو پوشه روت و تو جایی که نصب کردین می یاد و اگه IP سرور هم سرچ کنید واستون صفحه IIS رو مییاره که اگه خواستین قالب هم براش بزارین یه عکس و یه برنامه اینترنت روش هست اون رو با note pad ya note باز کنید و قالب html براش بزارین
البته امنیت سرور رو هم بررسی کنید
رو پوشه کلیک راست کنید و دست رسی ها رو محدود کنید از بخش properties - share
dns هم A record باید واسه دامنه بزنید
!!!!
سخت نبودا
خوب شما IIS رو نصب کردین طبق گفته خودتون
الان هم آدرس IP برنید باید یه صفحه واستون بیاد با اسم IIS درسته ؟
بعدش هم واسه دانلود برنامه یا پوشه رو باید تو مسیر نصب IIS بزارید و مسیر نصب هم می تونید با رفتن به server manager از start برید و اونجا علامت + رو بنید IIS رو میاره البته اگه استار نزدین ( که اصن صفجه IIS تو سرچ نمییاد ) اونجا می تونید روشن کنید و کار کنید با IIS
واسه کاربر های عادی ( عادی گفتم واسه این که خیلی ها فقط واسه تست و یا دانلود از سرور واسه یه کار جزیی استفاده می کنن ) امنیت خوبی داره به شرط انجام اون کار هایی که در جواب قبلی گفتم
-
واسه DNS اگه .tk هست که میشه از خود سایت .tk - A record زد و اگه دامنه دیگه ای هست فکر کنم باید تو یه هاست ثبت کنید و از اونجا بعد از ثبت شدن ( یه 2 ساعت ست شدن طول میکشه ) A record بزنید
-
بازم اگه بد گفتم شرمنده می تونید به یاهو مسیج بدین
من دومین com. گرفتم و به هاستم وصل کردم بعد یه سابدومین ساختم و آی پی وی پی اس رو هم بهش دادمنقل قول:
واسه DNS اگه .tk هست که میشه از خود سایت .tk - A record زد و اگه دامنه دیگه ای هست فکر کنم باید تو یه هاست ثبت کنید و از اونجا بعد از ثبت شدن ( یه 2 ساعت ست شدن طول میکشه ) A record بزنید
a record اصلا چی هست؟
از بخش
Simple Zone Editor
هاست وارد بشید A record رو می بینید