گرانفروشی اینترنت در کشور
هر stm۱ پهنای باند اینترنت که به قیمت حدود ۹ میلیون تومان وارد کشور میشود به قیمت ۲۳۲ میلیون تومان به دست کاربر نهایی میرسد که ۲۵ برابر قیمت اولیه آن است.
به گزارش فارس نتایج یک بررسی درباره گرانفروشی و کمفروشی پهنای باند اینترنت در ایران نشان میدهد که هر stm۱ پهنای باند اینترنت که به قیمت حدود ۹ میلیون تومان وارد کشور میشود با خرید و فروش آن توسط واسطههای مختلف مانند شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکتهای ندا، شرکتهای مخابرات استانی و شرکتهای فراهمآور خدمات اینترنت، نهایتاً با احتساب ضریب اشتراکگذاری به قیمت ۲۳۲ میلیون تومان به دست کاربر نهایی میرسد که ۲۵ برابر قیمت اولیه آن است.
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با بررسی دلایل گرانفروشی پهنای باند در کشور اعلام میکند: گرانفروشی پهنای باند اینترنت در کشور علل زیادی دارد. اولاً شکاف زیادی میان عرضه و تقاضای پهنای باند به وجود آمده که ناشی از رشد فزاینده تقاضا و عدم تأمین میزان مورد نیاز است. ثانیاً دو مقرراتگذار برای قیمتگذاری پهنای باند وجود دارد که هر یک ملاحظات خاص خود را دارند و مستقل از هم مقرراتی را برای تعرفهگذاری و قیمتگذاری پهنای باند وضع میکند. ثالثاً شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یک شرکت دولتی در جایگاه متصدی، نقش ایفا میکند و به عرضه پهنای باند بینالملل میپردازد.
25 برار قیمت اولیه....
ماشالله برخی ها هیچوقت قانع نیستند...
پاسخ : گرانفروشی اینترنت در کشور
میگن ی فرانسوی اومده بوده ایران رفته همه جا گشته و برگشته کشورش بعد پرسیدن ایرانو چجوری دیدی
از همه چیه ایران تعریف کرده از غذا از تاریخ و بنا های تاریخی و غیره
فقط گفته من 40 میلیون نفر آدم دیدم که همه د ز د بودن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم حرفم قابل فهم باشه واسه اون دسته آدمایی که با ***یشون نه تنها به ی نفر بلکه ی جامعرو متضرر میکنن
همه چی توی ایران اینجوریه
از این اداره به اون اداره از این سازمان به اون سازمان پاس میدن تا همه سهمشون رو بردارند
سرعت و کیفیت نت رو هم پایین نگه میدارن تا همه به کیفیت و سرعت انتقاد کنن کسی به قیمت توجهی نمیکنه
همه از خداشونه با همین قیمت سرعت و کیفیت واقعی داشته باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
matrix73
امیدوارم حرفم قابل فهم باشه واسه اون دسته آدمایی که با ***یشون نه تنها به ی نفر بلکه ی جامعرو متضرر میکنن
آخی!
الان تمام فیلم ها و سریال هایی که شما گذاشتید اینجا همه Fe Free هست؟
دانلود فیلم با لینک مستقیم
همه ی این سریال ایرانی ها و فیلم ها همش فکر کنم پک داره که میفروشن شما گذاشتی واس دانلود
این حرف رو آدمی میزنه که خودش . . . نباشه!
:)
عزیز من اگه قانونی در این ضمینه بود حرف شما درست بود وقتی این فیلما به بازار میاد با قیمت 2 تومن میاد
معلومه هرکی میخره میزاره واسه دانلود رایگان
اگه قیمتش باشه 20 هزار تومن 30 هزار تومن دیگه کسی نمیاد بخاطر پولی که داده بزاره واسه دانلود رایگان
همین خود شمام خیلی از این فیلمارو دانلود کردی و نگاه کردی پس شمام این حرفو نباید بزنی دوست عزیزم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
matrix73
عزیز من اگه قانونی در این ضمینه بود حرف شما درست بود وقتی این فیلما به بازار میاد با قیمت 2 تومن میاد
معلومه هرکی میخره میزاره واسه دانلود رایگان
اگه قیمتش باشه 20 هزار تومن 30 هزار تومن دیگه کسی نمیاد بخاطر پولی که داده بزاره واسه دانلود رایگان
همین خود شمام خیلی از این فیلمارو دانلود کردی و نگاه کردی پس شمام این حرفو نباید بزنی دوست عزیزم
اصلا اینطور نیست
د ز د خطاب کردن بغیه کار غلطیه!
بالاخره قیمت داره یا نده؟ اون شرکت پخش هزینه کرده یا نکرده شما رایگان گذاشتی؟ چه 1.000.000 تومن چه 1 ریال !
منم آرشیو فیلمامو نشونت میدم که اکثرا dvd 9 هستن و پک و اکثرا هرکدوم رو از فروشگاه ها به قیمت ها 200 تا 4000 روبل خریدرای کردم :)
بعد اونوقت شما فیلمی تو سایت من پیدا کن که موقع اکرانش قرار گرفته بشه تو سایت بقیه فیلم هام به محض پخش شدن تو صدا و سیما تو سایت قرار گرفته
بعدشم آقای باهوش اگه فضای شغلی کشور بین تموم قشر جامعه بصورت عادلانه تقصیم بشه نه واسه پارت کلفتا نه واسه بچه ... من بجای اینکه بیام سایت بالا بیارم میرم تو ی جایی استخدام میشم دلم به این خوش میکنم که حقوقی میگیرم
الان تو آلمان بری با مدرک لیسانس واسه ادامه مطلب شغلتم میدن پولتم میدن تو بهترین دانشگاهشم میتونی تحصیل کنی
حالا اگه کسی بگه افسانست نخیر پسر خاله خودم اونجاست که میگم
حالا
دز دی که باب شده دیگه همه می دونیم
وقتی خبرگزاری رسمی اینو اعلام کرده خدا میدونه که بیشتر از 25 برابر هم نفروخته باشن
تو حلقومشون گیر کنه
خدایی خیلی زور داره پول اینترنت تو ایران