درخواست سرور هتزنر sb52 یا ...
سلام دوستان
یک سرور اختصاصی فوری نیاز دارم برای اینکه یکشنبه هم هست کسی اگر سروری داره که آماده تحویل هست و سی پی یو core i7 داره و میتونه روش ویندوز تریال نصب کنید خریدار هستم . فقط باید این سرور حداکثر تا صبح آماده بشه مگر نه کلا به کارم نمیاد
پاسخ : درخواست سرور هتزنر sb52 یا ...
سلام
ماهانه 235 هزار تومان در خدمت شما هستیم . در صورت عدم اماده شدن سرور در زمان تعیین شده هزینه رو بهتون برگشت میدیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
سلام
ماهانه 245 هزار تومان در خدمت مشا هستیم . در صورت عدم اماده شدن سرور در زمان تعیین شده هزینه رو بهتون برگشت میدیم .
سرور در دست شما هست یا میخواید سفارش بدید تازه ؟ سرور رو حداکثر برای ساعت 6 صبح نیاز دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
سرور در دست شما هست یا میخواید سفارش بدید تازه ؟ سرور رو حداکثر برای ساعت 6 صبح نیاز دارم
سرور اماده هم داریم . میتونیم سفارش هم بدیم . انشا الله مشکلی نباشه ما تا ساعات 6 صبح تحویل میدیم.
سلام
با یورو 4180 تومان در خدمتیم براتون ثبت می کنیم ...
اگر فقط sb52 مد نظر نیست.
روی سرور اختصاصی امکان نصب ویندوز نیست اما می توانیم یک سرور EX40 با سیستم وی ام ویر و 3 آی.پی به شما، 1 ساعت بعد از پرداخت تحویل دهیم.
که روی یکی از آی.پی ها می توانید ویندوز نصب نمایید و کلیه منابع را به سرور مورد نظر اختصاص دهید.
سلام
سرور های زیر نیز موجوده است
با توجه به شرایط ، اول تحویل بگیرید، بعد پراخت کنید!
http://www.webhostingtalk.ir/f11/110139/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
سرور اماده هم داریم . میتونیم سفارش هم بدیم . انشا الله مشکلی نباشه ما تا ساعات 6 صبح تحویل میدیم.
اگر سرور دیگه ای نباشه تماس میگیرم تا یک ساعت آینده خدمتتون ./ نوع سرور رو هم بفرمایید . ویندوز تریال هم میتونید نصب کنید دیگه >؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
با یورو 4180 تومان در خدمتیم براتون ثبت می کنیم ...
عزیز ثبت که فردا مشکلی نیست من خودم هم میتونم ثبت کنم . یکشنبه هست و سروری باید باشه که در دست فروشنده باشه و نه برای ثبت
اگر دارید و تا 6 صبح میتونید یک ویندوز تریال نصب کنید آفر رو بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
اگر فقط sb52 مد نظر نیست.
روی سرور اختصاصی امکان نصب ویندوز نیست اما می توانیم یک سرور EX40 با سیستم وی ام ویر و 3 آی.پی به شما، 1 ساعت بعد از پرداخت تحویل دهیم.
که روی یکی از آی.پی ها می توانید ویندوز نصب نمایید و کلیه منابع را به سرور مورد نظر اختصاص دهید.
شدنش که میشه و من الان کلی سرور دارم با همین شرایط از دو دیتاسنتر هتزنر و دیتاشک
ولی باز هم اگر نشد ویندوز نصب کنم آخرین راه همین هست . یک شماره تماس هم بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام . قیمت هارو من ندیدم . میشه ارسال بفرمایید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
عزیز ثبت که فردا مشکلی نیست من خودم هم میتونم ثبت کنم . یکشنبه هست و سروری باید باشه که در دست فروشنده باشه و نه برای ثبت
اگر دارید و تا 6 صبح میتونید یک ویندوز تریال نصب کنید آفر رو بفرمایید
ex40 همین الان موجود و قابل واگذاری هست .
اگر خواستید .
نصب esxi - router نیز رایگان می باشد