دوستان من میخوام بدونم چجوری میتونم مجوز یه ای اس پی برای شهرستان بگیرم و هزینی تقریبی برای راه اندازی ای اس پی چقدره ?
مدارک و مجوز خاصی برای گرفتن نمایندگی لازمه ؟
اگر کسی تجربه داشته ممنون میشم راهنمای کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من میخوام بدونم چجوری میتونم مجوز یه ای اس پی برای شهرستان بگیرم و هزینی تقریبی برای راه اندازی ای اس پی چقدره ?
مدارک و مجوز خاصی برای گرفتن نمایندگی لازمه ؟
اگر کسی تجربه داشته ممنون میشم راهنمای کنه
مجوز باید شرکت باشی
عضو نظام صنفی باید باشی
و ...
اول مشخص کن چه کاری میخوای انجام بدی
وایرلس adsl E1 وایمکس
تامین کننده پهنای باندت ؟
و ...
تا میزان تقریبی گفته شود
میزان بودجه؟
نمایندگی فروش هیچ مجوز خاصی نمی خواهد فقط عضو نظام صنفی و شرکت باید باشی تا اونجایی که اطلاع دارم
نظام صنفی سختگیری خودش رو هم دارد هزینه قبلا 700 تومان بود عضو نظام صنفی بشی
برو یکی از کافی نت های شهرتون ادرس نظام صنفی بگیر برو اونجا ببین چه مدارکی میخواهند ( همه کافی نت ها مجبور به اجازه نامه نظام صنفی هستند ادرس رو بلدند در کجای شهرتون است )
تا اونجایی که من اطلاع دارم نیاز نیست شما مجوز بگیرید شما مثلا از شهر اینترنت رو تهیه میکنید خوب شرکت طرف حساب شما مجوز داره شما میتونید زیر نظر همون مجوز این اینترنت رو تو شهرتون پخش کنید .نقل قول:
الان برای مثال من تو شهر خودمون اگر از شبکه مهر اینترنت بگیرم بخوام پخش کنم با خودشون صحبت میکنم که من زیر مجموعه شما هستم باید ازم حمایت کنید اون ها هم یک بار گفتن باید 5 مگابیت اینترنت ازمون بخرید تا ما حمایتتون کنیم
واسه مجوز isp نظام صنفی لازم نیست
باید شرکت داشته بشی
یکی از مدیراش هم لیسانس کامپیوتر باشه یا مرتبط
بعدش بری سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی cra.ir درخواست بدی بقیه شرایط هم رو سایتش هم هست
الان دو سال هیچ مجوزی صادر نکردند و نمی کنند
تا جایی که اطلاع دارم مجوز isp به هیچ وجه دیگر صادر نمی شود !
میتونید از مجوز دیگران استفاده کنید ، چون سال 94 قیمت مجوز چندین و چند برابر خواهد شد و دولت بر روی اینترنت فقط نقش نظارتی خواهد داشت و همه چیز به بخش خصوصی واگذار می شود.