پاسخ : سوال در مورد آقای موسوی
سلام، آشنایی با ایشون ندارم. اما اگر فقط مشکل پرداخت هستش چرا خودتون برای درگاه مستقیم و یا با واسط اقدام نمیکنید ؟
با کسایی همکاری کن که بتونی به سادگی یقه اشون رو بگیری از افراد فعال در اینجا هم نیستن و کسی نمی شناسه ایشون رو
که بشه تایید تا تکذیب کرد کیفیت خودشون و سرویس هاشون روووو شما میخوای مشتری هات رو ببری جایی که نه جای ثابت داره
نه تلفن ثابت که یک شب میتونه غیب شه و دست شما رو بزاره تو پوست گردو:) البته ممکن هست اینجوری نباشن ولی شما باید محکم کاری کنی
و باکسی کار کنی که لااقل بتونی لمس کنیش دک و پزش رووو
از مدیران کسی هست که در مورد این فرد نظر بده؟
یورز : razavihost فکر میکنم از ایشون بوده
سلام
حدودا 1 سالی میشه با ایشون آشنایی دارم فرد محترم و قابل اطمینانی هستند مبالغ ملیونی معامله کردیم هرگز مشکلی بوجود نیامده است
سلام
مدیر سایت هاست کده هستم بیش از دو سال است که آقای موسوی را می شناسم و کاملا آدم منصف و پاکی هستن
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
با کسایی همکاری کن که بتونی به سادگی یقه اشون رو بگیری از افراد فعال در اینجا هم نیستن و کسی نمی شناسه ایشون رو
که بشه تایید تا تکذیب کرد کیفیت خودشون و سرویس هاشون روووو شما میخوای مشتری هات رو ببری جایی که نه جای ثابت داره
نه تلفن ثابت که یک شب میتونه غیب شه و دست شما رو بزاره تو پوست گردو:) البته ممکن هست اینجوری نباشن ولی شما باید محکم کاری کنی
و باکسی کار کنی که لااقل بتونی لمس کنیش دک و پزش رووو
لمس کردمشون.
باهاشون یک قرار کاری هم انجام دادم.
طی برسی که داشتم نزدیک به 4 سال هست که داره با دیتاسنتر هتزنر کار میکنه.
اکسر افرادی هم که در اینجا فروش دارند رو میشناختن.تعجب میکنم که شما شناختی باهاشون ندارید .
شما طوری در موردشون سخن گفتین که انگار چیزی در مورد ایشون میدونید.
من دنبال اطلاعات هستم در باره این فرد.
paraserver.net Site Overview
رتبه الکسای سایتشون هم بد نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_67_85
از کی تا حالا رتبه الکسا مناسب بودن هاستینگ را نشون میده؟
یک پاپ آپ بگیرند برای سایتشون الکسای خیلی پایینتر هم میتوانند کسب بکنند!
با آقای موسوی کار کردم تا 1 سال پیش من ازشون یک سرور انتقال دادن به پنلم یک آموزش تخصصی داس هم ازشون یاد گرفتم
واقعا انسان خوبی هستند ولی خیلی وقته ازشون خبر ندارم باز بیشتر تحقیق بکنید
با سپاس
عیسی لو