سوال در مورد پنل اس ام اس sms
سلام دوستان ، سال نو مبارک
برای سایتم قصد دارم یه پنل اس ام اس تهیه کنم برای کاربرد های مختلف ، کاربرد هام اینا هست :
- مسابقه بزارم و جوایز بدم و به خط برنده sms ارسال بشه! (مسابقه اس ام اسی نیست ، فقط خودم جهت اطلاع به اون شخص بهش sms میدم)
- موقع خرید از سایت به طرف sms بده!
- موقع ثبت نام پیام خوش آمد گویی به طرف sms بشه!
- ارسال تبریک سال جدید برای ایام خاص
و اینجور کار ها.
در واقع پنلی که می خوام امکان ارسال sms گروهی و تکی + امکان وصل کردن به سایت رو داشته باشه!
البته کاری به نوشتن ماژول برای وصل کردن پنل به سایت ندارم ، فقط می خوام پنل sms این امکانات رو داشته باشه.
من هیچ اطلاعاتی در زمینه پنل sms ندارم! لطفا راهنماییم کنید...
- برای خرید پنل از چه سایتی اقدام کنم ؟ (چه سایتی برای کاره من مناسبه ، هم از لحاظ پشتبانی ، هم قیمت و هم ارائه خدمات)
- برای وصل کردن به سایت ، همه پنل ها این قابلیت رو دارن یا باید پلن خاصی خریداری کنم !؟
- شماره ای که باهاش sms ارسال می شه اختصاصی برای خودم هست ؟ یا اجاره ای ؟
- امکان دریافت sms هم وجود داره !؟ (برای دریافت sms هم از اعتبار کم می شه یا فقط هنگام ارسال)
- یکسری سایت دیدم مثلا زده بودن "پنل sms با 500 پیامک رایگان و یک شماره مثلا 50 هزار تومان" این مبلغ ماهانه هست یا سالانه !؟
و در آخر نکته ای چیزی هست ممنون می شم بگید.
با تشکر.
پاسخ : سوال در مورد پنل اس ام اس sms
سـلام بـر شـما
اغلب امکاناتی که مد نظر دارید معمولا اکثر سرویس دهنده ها ارائه میدهند.
لطفا ابتدا وارد پنل تست ما بشید:
ورود به سامانه هوشمند پیام کوتاه آریا ایده
User & Pass: test
مسابقه: از مسیر ابزار ویژه----->> مسابقه این ابزار در دسترس است.
خرید از سایت: از چه سیستمی استفاده میکنید (ماژولهای فریر، whmcs , وردپرس قبلا آماده شده است)
ارسال تبریک سال جدید برای ایام خاص: این مورد از مسیر ابزار ویژه---->> ارسال مناسبتی در دسترس است! (در صفجه اول هم میتونید مناسبتهای مختلف یکسال رو ببینید)
قابلیت وصل شدن به سایت: بله معمولا هر سایتی که وب سرویس و HTTPS روش فعال باشه میتونید با کمک برنامه نویس به سایت وصل کنید.
شماره اختصاصی یا اشتراکی: بله یک شماره اختصاصی 14 رقمی رند + یک شماره 8 رقمی اشتراکی روی پنل شما فعال می شود.
دریافت پیامک: دریافت پیامک که همه سوریس دهنده ها دارند و رایگان است.
سالانه یا ماهانه: پنلها سالانه است
نسخه های پنل کاربری را می تونید از لینک زیر مشاهده بفرمایید:
بسته های کاربری | سامانه هوشمند پیام کوتاه آریا ایده
نظرات مشتریان ما:
http://www.webhostingtalk.ir/f214/65986/?highlight=
سوالی بود تماس بگیرید:
09183345196
به یاد داشته باشید به هر میزانی هزینه کنید به همان میزان سرویس دریافت میکنید پس دنبال تعرفه کم و پنل رایگان نباشید
موفق باشید