با سلام
قصد خرید از سرور پارس رو دارم
دوستان سرور پارس رو تایید میکنید ؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
قصد خرید از سرور پارس رو دارم
دوستان سرور پارس رو تایید میکنید ؟؟؟؟
سلام
سرور خوبیه !!!!!!!!!!!!!!!!
سایت های قدرتمندی هم از اون پشتیبانی میگیرن!
مثل ایران نقش و سازمان تائین اجتمایی و ...
سلام.
من ازشون هاست دانلود گرفتم.قرار بود از طریق اینترانت هم قابل دسترسی باشه که نبود.تیکت هم زدم هی وعده بررسی رو میدادن تا اینکه یک ماه گذشت و هاست ما اکسپایر شد!!!!تیکت درخواست بازگشت وجه هم زدم،پاسخ دادن که بررسی میشه و الان ۲ ماهه که داره بررسی میشه!
این هاستینگ به هیچ عنوان با واجه لیمیت آشنا نیست!
و بسیار مشتری مدار!
به هیچ عنوان تایید نمیشه
سرور پارس جزء سرویس دهندگان خوب و نسبتا معتبر ایران هستند و جز 10 هاستینگ برتر ، پشیبانی ضعیفی بعد از خرید دارند اما قابل اطمینان هستند ، قبل از خرید واحد فروش ثانیه ای جواب خواهند داد ، بعد از خرید درصورت بروز مشکل تیکتای شما 10 ساعت به 10 ساعت پاسخ داده میشند ، اما قابل اطمینان هستند.
توضیحات بالا از نوشته های مشتریانی بود که از سرور پارس به افرا سرور کوچ کردند بود ، و من هم هیچ تضمینی برای صحت این توضیحات ندارم.
در کل سرویس دهنده خوبی هستش.
مرسی از همه دوستان
بین این دو موندم !
http://www.serveriran.net/
هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ
دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
سرور پارس از نظر اعتبار و امنیت بسیار قدرتمند هست و در رده 10 هاستینگ برتر ایرانی قرار داد
سرور پارس پشتیبانی ضعیفی داره نمونه سایتها دانلود زیادی رو به باد داده زیاد به درد بخور نیست . میهن وب هاست ازینها بهتره.برای چه کاری میخوای؟
سلام
برای هاست می خواهید؟ یا برای سرور این موضوع خیلی مهمه.
هاست اشتراکی میخوام
پ.ن : دوستان حقیقتش سایت من روی هاست دی ال هست که ماهیانه 40 تومان میدم ( هاست اشتراکی )
اما از لحاظ مالی دیگه برام به صرفه نیست و دنبال یه شرکت تقریبا معتبر با قیمتی پایین تر میگردم
البته قرار شد از نت افراز سرویس بگیرم که گفتن ویبولتین نال رو قبول نمیکنن
منتظر راهنماییتون هستم