*باورنکردنی* 1ماه هاست رایگان ، هاست ویندوز ،امکانات بی نظییر ، قیمت غیر قابل رقابت
امکانات و قیمت باورنکردنی هاست ویندوز
http://www.webhostingtalk.ir/ads/www...&cb=436978377d
با سلام خدمت دوستان من چند وقتی دنبال یک سرویس هاستینگ ویندوز خوب بودم که یه شرکت پیدا کردم که اصلا باور نکردنیه و با هیچ یک از شرکتهای ایرانی قابل قیاس نبود.از شون هاست خریدم الانم خیلی هم راضیم فوق العادست. شما هم یه سر بزنید خودتون می فهمید
تازه واسه هدیه 1 ماه هم رایگان میده
هاست - هاست ویندوز - هاست رایگان - میزبانی وب
پاسخ : *باورنکردنی* 1ماه هاست رایگان ، هاست ویندوز ،امکانات بی نظییر ، قیمت غیر قابل رقابت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezatak
حس هم نوع دوستیتون منو کشته..
فکرشو بکنین...
بدون هیچ چشم داشتی وقت گذاشته و ثبت نام کرده و تاپیک ایجاد کرده تا ما هم با این سرویس آشنا بشیم و هاست رایگان بگیریم...
:)
پاسخ : *باورنکردنی* 1ماه هاست رایگان ، هاست ویندوز ،امکانات بی نظییر ، قیمت غیر قابل رقابت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sohrab
حالا این یک ماه رایگان تست رو چطور میشه بدست آورد؟:->
به سایتشون مراجعه کنید!
پ.ن: یه سوال: کسی به شما گفته تو wht چیز مفتی میدن ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sohrab
خواستم جواب ندم ولی نشد چون می ترسم بن بشم چون امشب خیلی پست دادم احتمالا فردا بن میشم (:
والا من تاپیک های این فروم رو گشتم دیدم همه جا حرف از رایگان و مفت و اسپانسری هست هول شدم (:
نه اینکه اینجا همه چی مجانی باشه.
خود شما دنبال جنس مجانی هستید ;)
Free cpanel hosting 5000mb space 50gb/bw - Page 4 - Free Web Hosting Talk
https://forum.majidonline.com/showth...=119944&page=7
و و و ... ;)
نه بابا این من واقعا تست کردم یک ماه رایگانش واقعیه!!
نمی دونم شاید واسه جذب مشتری هست .
ولی من چند وب سایتم هاستینگش از اونها گرفتم ازش خیلی راضیم و رو هرکدوم هم یک ماه رایگان گرفتم.
منم خواستم رفع ابهام کنم.
من چون خودم این تست کرده بودم خواستم بگم که واسه ما که راست بود و خداروشکر راست هست.
ولی انقدر این شرکت های ایرانی دروغ میگن که ئاقعا تشخیص راست سخته.
نقل قول:
با هیچ یک از شرکتهای ایرانی قابل قیاس نبود
از چه نظر قابل قیاس نبود ؟ روش های بازاریابی ؟؟
این کلک ها قدیمی شده داداشی :71: