1 فایل پیوست
برای این مشکل چه ماژولی لازمه ؟
سلام
یه مشکل تو سیستم whmcs دارم که تو بعضی جاها وقتی میخواد کاری کنه صفحه سفید میاد. قبلا با این مشکل بر خورده بودم و یکی برام رفعش کرده بود ولی الان نمیدونم باید چی کار کنم ؟
عکس ضمیمه شد.
پاسخ : برای این مشکل چه ماژولی لازمه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr4cj
سلام
یه مشکل تو سیستم whmcs دارم که تو بعضی جاها وقتی میخواد کاری کنه صفحه سفید میاد. قبلا با این مشکل بر خورده بودم و یکی برام رفعش کرده بود ولی الان نمیدونم باید چی کار کنم ؟
عکس ضمیمه شد.
سلام
1 - تاپيك را در جاي نا مناسب زده ايد ( مديران منتقل كنند )
2 - اين اشكال ممكن است نوع whmcs يا كافيگ Php يا مشكل از نت شما باشد
خیر من مطمئن هستم که از سرور هست. چون قبلا که نمایندگی لینوکس داشتم هم همین مشکل رو به سرور اعلام کردم برطرف کردند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr4cj
خیر من مطمئن هستم که از سرور هست. چون قبلا که نمایندگی لینوکس داشتم هم همین مشکل رو به سرور اعلام کردم برطرف کردند.
پس به مدير سرورتون اطلاع دهيد تا مشكل رفع شود.
موفق باشيد
من الان خودم سرور دارم :d و مشکل من اینه که همه با پول ان کارهارو میکنن و من پول ندارم :d
سلام.
log ها را ببینید تا مشخص بشه اشکال از php یا webserver هست یا نه.
اگر اون ها مشکلی نداشتند مشکل از whmcs هست.
خود من یک دفعه سر یک پورت که روی فایروال بسته بودم و whmcs نمی تونست به سرور کانکت بشه این طوری صفحه سفید نشون میداد.ولی اینجا گویا این مشکل نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr4cj
من الان خودم سرور دارم :d و مشکل من اینه که همه با پول ان کارهارو میکنن و من پول ندارم :d
اگر احتمال داده ميشه مشكل از php و ... باشه .حداقل كار اين است كه اپاچي را كامپيل كنيد.اموزش هم در انجمن موجود است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Techno Pars
سلام.
log ها را ببینید تا مشخص بشه اشکال از php یا webserver هست یا نه.
اگر اون ها مشکلی نداشتند مشکل از whmcs هست.
خود من یک دفعه سر یک پورت که روی فایروال بسته بودم و whmcs نمی تونست به سرور کانکت بشه این طوری صفحه سفید نشون میداد.ولی اینجا گویا این مشکل نیست.
ببخشید دوست عزیز شما کدوم پورت رو بسته بودید که این مشکل بود ؟ من هنوز این مشکل رو دارم.
تا به حال این مشکل رو ندیدم
به ساپورتش بگو
تو 12 ساعته جواب میدن
من سیستم نول شده دارم WHMCS.ir میگه ما فقط نماینده فروش هستیم و WHMCS.Com میگه دامنه یا لایسنس رو بگو چی هست.
از ما زرنگ ترن :D