تعویض دیتابیس سایت با هاست
سلام به همه دوستان عزیز .
دیتابیس یک سایت وارز خارجی با بیش از 1000 پست با 2 گیگ هاست و پهنای باند 30 گیگابایت به مدت 6 ماه تعویض میگردد . ( دیتابیس کاملا" بروز بوده و مربوط به سال 2010 میباشد . )
و اما در مورد هاست :
رو این هاست نه قرار هست سایتی قرار بگیره و نه اینکه فشاری روش بیاد , قراره یک بنده خدایی روزی 1 تا 2 گیگ فایل توش آپلود کنه و من هم اون فایل هارو دانلود کنم , فقط یک هاستی میخوام پدر مادر دار باشه و سرعتش هم بالا باشه .
پیشنهاد کاربران معتبر در الویت هست .
ممنون .
پاسخ : تعویض دیتابیس سایت با هاست
آخر پست بود به خدا. به حق چیزهای نشنیده...:)):))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lover_irani
دیتابیس یک سایت وارز خارجی با بیش از 1000 پست با 2 گیگ هاست و پهنای باند 30 گیگابایت به مدت 6 ماه تعویض میگردد . ( دیتابیس کاملا" بروز بوده و مربوط به سال 2010 میباشد . )
و اما در مورد هاست :
رو این هاست نه قرار هست سایتی قرار بگیره و نه اینکه فشاری روش بیاد , قراره یک بنده خدایی روزی 1 تا 2 گیگ فایل توش آپلود کنه و من هم اون فایل هارو دانلود کنم , فقط یک هاستی میخوام پدر مادر دار باشه و سرعتش هم بالا باشه .
ممنون .
این سایتی که میفرمایید رو معرفی کنید !
در ضمن صاحب سایت راضی هست که دیتابیسش فروخته بشه ؟
پ.ن. : عجب روزگاریه ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
این سایتی که میفرمایید رو معرفی کنید !
در ضمن صاحب سایت راضی هست که دیتابیسش فروخته بشه ؟
پ.ن. : عجب روزگاریه ....
دوست عزیز صاحب سایت خودم هستم .
حدود 2 ماهی هم واسش زحمت کشیدم ولی چون به خاطر تحریم ها امکان درآمد مالی ازاش وجود نداشت دیگه بیخیالش شدم .
البته یک دوست دیگه هم پیام خصوصی داده , از ایشون هم میخوام همینجا درخواست خودشون رو بدند .
پ.ن : لطفا" پیشنهادات خودتون رو تو همین تاپیک مطرح کنند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lover_irani
دوست عزیز صاحب سایت خودم هستم .
حدود 2 ماهی هم واسش زحمت کشیدم ولی چون به خاطر تحریم ها امکان درآمد مالی ازاش وجود نداشت دیگه بیخیالش شدم .
البته یک دوست دیگه هم پیام خصوصی داده , از ایشون هم میخوام همینجا درخواست خودشون رو بدند .
پ.ن : لطفا" پیشنهادات خودتون رو تو همین تاپیک مطرح کنند .
سیستم سایت شما چیست ؟
موضوع سایت شما چیست ؟
در مورد سایتتون توضیح بدهید همچنین ما باید مطمئن شویم دیتابیس هکی نباشد و صاحب اصلی وب سایت خود شما بودید !
اگر سایت خوبی باشد من حاضرم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
سیستم سایت شما چیست ؟
موضوع سایت شما چیست ؟
در مورد سایتتون توضیح بدهید همچنین ما باید مطمئن شویم دیتابیس هکی نباشد و صاحب اصلی وب سایت خود شما بودید !
اگر سایت خوبی باشد من حاضرم ...
سیستم سایت وردپرس هست .
سایر موارد پ.خ شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lover_irani
و اما در مورد هاست :
ممنون .
ای کاش به جای اینکه همه دنبال چیز مفت بودند یه کم خرج میکردند که بعدا به مشکل برنخورند.
هاست رایگان دامنه رایگان :))
دامنه چی هست ؟ ادرس چیه ؟
با یکی از بچه ها به توافق رسیدم .
ممنون از همه دوستان .