2 فایل پیوست
50% تخفیف فروش نوروزی سرور مجازی با پینگ فوقالعاده [swiss] | رم 2 گیگ فقط 18 هزار تومان | 30 روز گارانتی بازگشت وجه
با عرض تبریک فرارسیدن عید باستانی نوروز خدمت تمامی عزیزان
بر آن شدیم تعدادی محدود سرور مجازی با کیفیت تضمینی از دیتاسنتر معروف و محبوب Private Layer از سوئیس در خدمت کاربران عزیز باشیم
میزبانی بر روی پردازنده 24 هسته ای، مشخصات سرور اصلی:
CPU: Dual Xeon E5-2620
RAM: 128GB DDR3
به همراه 30 روز گارانتی بازگشت وجه
(1 روز گارانتی بدون نیاز به دلیل موجه و بازگشت کامل وجه)
(بدون مشکل کپی رایت)
تست آزمایش پینگ:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...ping_speed-png
تست سرعت دانلود:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...speed_test-png
کد 50% تخفیف: Asi758
VDS RAM 256MB
CPU: 2 Core
Share Ram: 768 MB
Dedicated Ram: 256 MB
Bandwidth: unlimited
Port: 1000 MB
H.D.D: 10 GB
10,000 تومان
خرید
VDS RAM 512MB
CPU: 2 Core
Share Ram: 1024 MB
Dedicated Ram: 512 MB
H.D.D: 20 GB
12,500 تومان
خرید
VDS RAM 1024MB
CPU: 3 Core
Share Ram: 1536 MB
Dedicated Ram: 1024 MB
H.D.D: 40 GB
15,000 تومان
خرید
VDS RAM 2048MB
CPU: 4 Core
Share Ram: 3072 MB
Dedicated Ram: 2048 MB
H.D.D: 60 GB
18,000 ماهانه
خرید
1- نصب و کانفیگ Cpanel به صورت رایگان
2- نصب و کانفیگ Direct admin به صورت رایگان
3- نصب و کانفیگ kloxo به صورت رایگان
سایر کانفیگ:
H.D.D
100GB فقط 10,000 هزار تومان
50GB فقط 5,000 هزار تومان
CPU
1 Core فقط 5,000 تومان
2 Core فقط 8,000 تومان
RAM
1GB فقط 10,000 تومان
پاسخ : 50% تخفیف فروش نوروزی سرور مجازی با پینگ فوقالعاده [swiss] | رم 2 گیگ فقط 18 هزار تومان | 30 روز گارانتی بازگشت وجه
سلام
انشالله که فروش خوبی داشته باشین.
کد تخفیف وارد شده در سبر خرید شما لحاظ شده است اما هیچ محصولی با این کد تخفیف مرتبط نمی باشد، لطفا شرایط استفاده از این کد تخفیف را بررسی کنید.
پاسخ : 50% تخفیف فروش نوروزی سرور مجازی با پینگ فوقالعاده [swiss] | رم 2 گیگ فقط 18 هزار تومان | 30 روز گارانتی بازگشت وجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
سلام
انشالله که فروش خوبی داشته باشین.
کد تخفیف وارد شده در سبر خرید شما لحاظ شده است اما هیچ محصولی با این کد تخفیف مرتبط نمی باشد، لطفا شرایط استفاده از این کد تخفیف را بررسی کنید.
سلام، خیلی ممنونم
مشکل حل شد، با تشکر از اینکه اطلاع دادید
موفق باشید
در حال حاضر حدود یک سال یا بیشتر میشه که از ایشون چندین سرویس تهیه کردم و دارم ازشون استفاده میکنم ، پشتیبانی ، پاسخگویی و سرعت عملشون توی تحویل سرویس خوب هست و من ازشون راضی هستم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tst89
در حال حاضر حدود یک سال یا بیشتر میشه که از ایشون چندین سرویس تهیه کردم و دارم ازشون استفاده میکنم ، پشتیبانی ، پاسخگویی و سرعت عملشون توی تحویل سرویس خوب هست و من ازشون راضی هستم :)
ممنونم از نظرتون، درخواستتون انجام شد
موفق باشید
سلام
حداکثر هاردی که میتونین بدین چقدره؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tabrizcity
سلام
حداکثر هاردی که میتونین بدین چقدره؟؟؟
بستگی به افری که میخواهید خرید نمایید داره، چه افری مد نظرتون هست که هارد رایگان رو عرض کنم خدمتتون
البته برای خرید هارد محدودیتی نیست
تنها ۳ عدد ایپی خالی مانده است، پس از آن فروش چهت تهیه ایپی جدید متوقف خواهد شد