پاسخ : نظر شما در مورد این سایت
زدی رو دست گوگل بابا:))
شما داری برای این سایت هزینه می کنی اما واقعا ارزشش رو داره؟! وقتی گوگل هست کسی میاد اینجا جستجو کنه؟
دلايل زيادي داره كه من اون چيزايي كه به ذهنم مياد رو مي نويسم برداشت من هست شايد اشتباه باشه اما ميگم شايديه دردتون بخوره.
١- اين دامين ظاهرا قبلا براي هاستينگ استفاده ميشده كلمات كليدي هنوز پابرجاست.
٢- درسته گوگل هم اسمش با كاربريش كمي بي ربط هست اما راحت تو خاطر مي مونه تا itm7 مخصوصا عدد ٧ آخرش.
٣- گوگل ديتابيس و آرشيو بسياري قوي اي داره چيزي حدود صدها هزار سرور پر از اطلاعات و آرشيو توي نقاط مختلف دنيا ، اين دو تا چيز رو نشون ميده، قدرت سرورهاي گوگل + حجم اطلاعاتي كه موقع جستجو كاربر به دست مياره
٤- اين سايت نمي تونه در حد ربات هاي گوگل الگوريتم هاي طبقه بندي و دسترسي شون فعال باشه
٥- شما توي گوگل شايت خودتون رو جستجو كنيد به اسم اخبار فن آوري اطلاعات مياره.
٦- ظاهر سايت ، لوگو جذابيتي براي كاربر نداره لوگوتون با paint ساخته شده انگار.
٧- عموميت و محبوبيت گوگل يا موتورهاي جستجوي ديگه رو مي دونيد خودتون.
٨- گوگل ساده ولي بسيار كاربري هست
٩- حتي بينگ و ياهو هم نمي تونن با گوگل رقابت كنن يا محبوبيت اون رو كسب كنن
١٠- موتور جستجوي سلام رو ديديد حتما واقعا شما وقتي ميخاين سرچ كنيد ميريد تو سلام سرچ مي كنيد يا گوگل و ياهو و بينگ؟!
١١- موتور جستجو چيز جديدي نيست و به قول معروف غول هاي بزرگي وجود داره كه بخاين باهاشون رقابت كنيد!
و ....
من اين رو ميگم چون نميخام بيينم وقت بذاري آخرش ببيني بي فايده بوده، خودمم شرايط مشابه داشتم و دارم وقتي فيس بوك و كلوب و .... هست كشي نمياد توي ...... من عضو شه كه!!بعد از ٣ سال تازه شده ٨٠٠٠ يوزر و ٣٠٠٠ بازديد كه پول هزينه سرورش هم در نمياره فقط واسه دلخوشي ملت و ارزش دامينش نگهش داشتم، ميخاي هزينه كني وقت بذاري روي يه ايده اي بذار كه قبلا كشي نكرده يا حداقلش مشابهش نباشه يا اگه باشه ضعيف تر از تو باشه نه اين قدر قوي تر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itm7.com
یه چیز دیگه یادم رفت:
چرا وقتی که گوگل هست ، هنوز عده ای از bing و yahoo استفاده می کنند ؟
عده عديدي از مردم دنيا هم هستند كه هنوز نوكيا رو بهترين گوشي دنيا مي دونن و ازش استفاده مي كنن:d
نمیدونم ولی سرعت خوبی داشت این چیزی که درست کردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahesami
عده عديدي از مردم دنيا هم هستند كه هنوز نوكيا رو بهترين گوشي دنيا مي دونن و ازش استفاده مي كنن:d
مخصوصا 1100 :D
دامین طوری نیست که تو ذهن بمونه با یکی دوبار دیدن و این یکی از مهم ترین عوامل هست مثلا سایت جستجو پارسی جو اسمش تو ذهن می مونه ولی این نه!
جستجوی عکس مناسبی نداره
بهتره بیخیال این موضوع بشید چون اصلا توان رقابت ندارید در مقابل سایت هایی که از دیتابیس گوگل استفاده می کنند مثل WebSearch یا خیلی از سایت های دیگر
والا من تست کردم هیچ چیزش دقیق نبود ، شما الان میخوایید با گوگل رقابت کنید نکنه؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
مخصوصا 1100 :D
دامین طوری نیست که تو ذهن بمونه با یکی دوبار دیدن و این یکی از مهم ترین عوامل هست مثلا سایت جستجو پارسی جو اسمش تو ذهن می مونه ولی این نه!
جستجوی عکس مناسبی نداره
بهتره بیخیال این موضوع بشید چون اصلا توان رقابت ندارید در مقابل سایت هایی که از دیتابیس گوگل استفاده می کنند مثل
WebSearch یا خیلی از سایت های دیگر
آها مثلا این سایت که ایشون دادو تست کردم اوکی بود خیلیم عالی مثل گوگل
این رفیمون فکر کرده موتور جستجو کشکه که با چندتا کلیک گوگل راه بندازه مثل هاستهایی که میفروختید .اسم شما رو یادم رفته :d .. شرکتهای بزرگی دارن تو کشور برای موتور جستجو کار میکنند. به فکر ضربه زدن به گوگل هم نباش B-)
من میخواستم برای تست چیزی رو سرچ کنم
ولی کلمه رو که نوشتم هرچی اینتر زدم چیزی عمل نشد
--------
دوستان دلیل خنده ها چیست؟
ایده های هر فرد برای خودش محترمه و قابل احترام :)