با سلام به دوستان
لطفا یک هاستینگ خوب اروپایی در حد OVH و JustHost از لحاظ قیمت و اپ تایم و امکانات پیشنهاد بدید.
Santrex به نظرم خوب بود ولی دیشب ریویوها در سایتهای خارجی دیدم من هم دلسرد شدم :-$
:53:
با سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به دوستان
لطفا یک هاستینگ خوب اروپایی در حد OVH و JustHost از لحاظ قیمت و اپ تایم و امکانات پیشنهاد بدید.
Santrex به نظرم خوب بود ولی دیشب ریویوها در سایتهای خارجی دیدم من هم دلسرد شدم :-$
:53:
با سپاس
Santrex کیفیتش خوب بود.
حداقل زمانیکه برای تعدادی از کاربران خرید کرده بودیم کیفیت خوبی داشت !!!!
اینجا هم خیلی عالی بوده.
فکر کنم 8 تا از کاربرانمون از این شرکت سرویس دارن. !!!
https://secure.globalturko.com/
من بهتون کیفیت کانادا رو پیشنهاد میکنم.
هاست اشتراکی که خود iweb.com ارایه میده واقعا عالی هست.از هر نظر. !
امضای من رو نگاه کنید
بله santrex خوب بود ولی سرور فرانسه اش یه 3-4 هفته پیش داون شد و مثل اینکه هاردش خراب شده بود و بعد از بالا اومدن سایت اطلاعات رو از بکاپ برگردوندن ولی بکاپش قدیمی بود و ....
کلا به نظرم اگه شرکتی یه مشخصات درست از خودش تو سایت نذاشت ازش خرید نکنید. اینا که فقط مینویسن santrex - united kingdom :دی
شرکت که زیاده ولی مشکل پرداخت هست همینطور زبان
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
میبخشید این سایت از ترکیه سرویس میده یا فقط سایت اصلیش رو هاست ترکیه هست؟
ترکیه یک مقدار غیر قابل اطمینان شاید باشه از لحاظ اپتایم و کیفیت.
من خیلی سرچ کردم در راورپا یک هاستیگ خوب و با کیفیت مثل امریکا یا کاماندا پیدا کنم
ولی مثل اینکه نیست!!
اگر هم باشه قیمتها خیلی نجومیه!
مثل انگلستان!!
ovh عالیه
که مشکل فروش مستقیم رو داره
خوب منظورم در حد
JUSTHOST
و ovh
بود
netelligent - SHARED HOSTING - LINUX
تضمین اپ تایم 100 درصد و پشتیبانی قوی + امکان خرید مستقیم و قرار داشتن سرور در کانادا و استفاده از دایرکت ادمین و بدون هیچ مشکل تحریم
شما میخواید مستقیما" از خود دیتاسنتر خرید کنید هاست رو ؟
دوست عزیز،
ما نماینده ی شرکت Reseller Hosting, Web Hosting & Domain Names | Web Hosting Heart Internet در ایران هستیم. آپ تایم ما تضمینی است و پشتیبانی تمام وقت داریم.
متاسفانه اروپا نیست
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
بله
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
از لحاظ قیمت و امکانات در حد هاسینگهای معتبر امریکایی نیست
Website Hosting, Web Host, Web Hosting UK, Cheap Web Hosting, Best Web Hosting
ممنون از شما