حرفه ای ترین نویسنده انجمن با کمترین دستمزد در خدمت شماست
بنده آماده نویسندگی در انجمن ها هستم و کارم هم فقط کپی پیست هست البته آشنایی با کلیه سیستم های مدیریت محتوا دارم به صورت حرفه ای اما برای تجربه و برای اینکه درآمد های مختلف رو تجربه کنم تصمیم گرفتم داخل انجمن ها کار کنم
خب اصل مطلب
برای انجمن ها 20 ارسال در روز 2000 تومان>>>هر پست میشه 100 تومان
برای انجمن ها 30 ارسال در روز 2500 تومان>>>هر پست میشه 83 تومان
برای انجمن ها 40 ارسال در روز 3300 تومان>>>هر پست میشه 82 تومان
در هر زمینه ای خواستید مطلب میذارم
فعلا میتونم با 5-6 تا سایت به دلیل کمبود وقت همکاری کنم چون یکم سرم شلوغ هست
در ماه هم میتونم 4-5 روز رو پست نذارم یعنی همون مرخصی
آدرس انجمن +موضوع فعالیت رو خصوصی بفرمایید
آی دی یاهو:iranopo@yahoo.com
پاسخ : حرفه ای ترین نویسنده انجمن با کمترین دستمزد در خدمت شماست
دوستان به این صورت هم فعالیت خواهیم کرد
البته این متن برای یکی از کاربران هست که بنده با اجازشون کپی کردم چون شرایط و آپشن ها یکی بودند
پست بازی اندروید+دیتا + 15 تگ دستی+رعایت نکات سئو + کاور اختصاصی و لوگو در کاور + افزونه های سئو +توضیحات لینک دار+یک تصویر از محیط هر پست 2200 تومان
پست بازی اندروید بدون دیتا + 15 تگ دستی+رعایت نکات سئو + کاور اختصاصی و لوگو در کاور + افزونه های سئو +توضیحات لینک دار+یک تصویر از محیط هر پست 1700 تومان
پست نرم افزار کامپیوتر زیر 50 مگابایت + 15 تگ دستی+رعایت نکات سئو + کاور اختصاصی و لوگو در کاور + افزونه های سئو +توضیحات لینک دار+یک تصویر از محیط هر پست 1500 تومان
پست نرم افزار کامپیوتر بالای 50 مگابایت + 15 تگ دستی+رعایت نکات سئو + کاور اختصاصی و لوگو در کاور + افزونه های سئو +توضیحات لینک دار+یک تصویر از محیط هر پست 2000تومان
پست موزیک تغییر کاور آهنگ+آپلود در 2 کیفیت +15 تگ دستی+افزونه سئو+نکات سئو+افزونه های سئو+متن آهنگ+اختصاصی کردن کاور آهنگ هر پست 1000 تومان
پست آلبوم موزیک همه کارهایی که برای تک آهنگ انجام میشه هزینه تا 8 آهنگ هر پست 3000 تومان
پست اس ام اس و تفریحی هر پست 600 تومان جمع آوری از منابع مختلف
سایت فیلم و سریال آپلود در 5 آپلود سنتر هر پست 2000 تومان
چیزی رو از قلم انداختم بفرمایید بگم خدمتتون
همه جوره هم با مدیر ها کنار میام و 1 دقیقه هموقت شما رو نمیگیرم برای آموزش
همه نمایش ها با اجازه مدیریت ارسال در آینده صبح ساعت 5-10 صبح