سلام کسی میتونه سررو من رو در شبکه خود زیر ساخت قرار بده چون هم پورت بهتری دارد هم هزینه پایین تری نسبت به بقیه جاها
ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام کسی میتونه سررو من رو در شبکه خود زیر ساخت قرار بده چون هم پورت بهتری دارد هم هزینه پایین تری نسبت به بقیه جاها
ممنونم
سرورت رو هرجا بزاری میشه شبکه ی زیرساخت
چرا که تنها تامین کننده پهنای باند زیرساخت هست
و شرکت ها هزارتا انتخاب برای تهیه ی پهنای باند ندارن
دوست عزیز و قیمت ها هم فرقی ندارد مگر اینکه پارتی کلفت داشته باشی و پهنای باند زیادی تهیه کنی
سلام چرا اتفاقا خیلی هم فرق داره سرور نامحدود از زیر ساخت خریدن بچه ها 5 میلیون ماهانه با سرعت 106 مگ دانلود از خارج ایران
شما ندیدی فقط میگی خریدن که واقعی نیست عزیزم سرعت دانلود از خارج 100مگابایت یا مگابیت هم که باشه!!!!! غیرواقعی خواهد بود
یک خط اس تی ام وان 155 مگابیت حدود 24 تومن ارزون که شده در میاد نه 5 میلیون که روی سرور دوستتتتون بدن تازه قیمت هنوز روی 30میلیون هست نه روی 24 میلیون
پورت چند می خواهی
مواردی مانند پشتیبانی فنی و پاسخگویی بسیار برای کولو مهم هست که فکر می کنم در زیرساخت مشکل بخورید در این موارد
با سلام
در خدمتیم .
10 یونیت + یک کلاس ایپی ورزن 4 + 1 * 1stm
155 مگابیت پنهای باند اختصاصی + قرارداد sla
استان قم
مجوز ارائه پنهای باند در استان قم و حومه نیز موجود می باشد .
25 میلیون تومان ماهیانه + 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده که در سال اینده 8 درصد می شود .
09121532966
میرزایی
سلام ممنونم ولی من یک سرور تک یونیت دارم که میخوام ببرمش یکجای خوب باشه هم از نظر ای پی هم پورت هم قیمت مناسب باشد