سلام
دوستان می خواستم بدونم چجور میشه وی پی اس رو به وی سنتر وصل کرد و براش یوزر ساخت که مشتری بتونه باهاش سرور شو خاموش روشن کنه وبقیه چیزارو ببینه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان می خواستم بدونم چجور میشه وی پی اس رو به وی سنتر وصل کرد و براش یوزر ساخت که مشتری بتونه باهاش سرور شو خاموش روشن کنه وبقیه چیزارو ببینه؟
داخل سرور اصلی از توی تنظمیات قسمت رولز باید دسترسیهای را که نیاز دارید به کاربر بدین تعریف کنیدویک اسمی بهش میدن مثلا پنل
سپس برای وی پیاس مورد نظر یک یوزر و پسورد تعریف کنید و اون دسترسی که قبل تعریف کرده بودین ادد کنید
شما باید بعداز نصب وی سنتر سرور اصلی را توی وی سنتر ادد کنیید
اگر میشه یکم جامع تر توضیح بدید چون من تا حالا کار نکردم.مرحله به مرحله
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
ب vcneter لاگین کنید ، یک role جدید بسازید و دسترسی های شات دان ، ریبوت ، ریست و کنسول رو بهش بدید ...
حالا رو vps مورد نظر ، تب پرمیشن ، یک یوزر جدید بسازید و دسترسیش رو بزارید رو roleیی ک در مرحله قبل ساختید ...
سلام اگه کسی از دوستان آموزش راه اندازی Vcenter رو داره بده چون من سرور ایران دارم و برای کنترل پهنای باند مشکل دارم
با تشکر
بابا کسی نیست جامع توضیح بده یا فیلم آموزشی بذاره؟
هرچی فیلم میخوای ، اینجا هست : https://www.youtube.com/results?sear...ter%205.5&sm=3
هنگام استفاده از vcenter شما یوزر رو باید در ویندوز 2008 بسازید اگر به دنبال چیزی شبیه add user در ESXi می گردید