مشکل در ست شدن ساب دامین در فیدبرنر
سلام . همونطور که میدونید فیدبرنر بهترین سرویس دهنده رایگان خبرنامه است که با شیوه ای دوست داشتنی کار میکنه و طبق فید سایت جدیدترین مطالب رو میفرسته به ایمیل مشترک ها . این سرویس توی ایران متاسفانه ف.ی.ل.ت.ر ئه !!! ساب دومین رو که ست کردم برای انتقال این سرویس به سایت خودم متاسفانه ست نمیشه ... و مشکلش رو دی ان اس عنوان کرده به این شکل : FeedBurner provides no technical support for MyBrand; you must configure DNS settings correctly with your domain/web hosting provider's help. More technical detail and discussion of the requirements for using this service are available in this Help topic. It can take up to 24 hours for a new CNAME entry to take effect. If your new feed address isn't working, have a nice day and check back tomorrow. درصورتی که من 4 روزه که این رو ست کردم و توی advance dns zone editor یک cname براش ایجاد کردم با آدرس cname یی که خودش بهم داده ... ولی لینک ها هنوز به صورت ***** شده برای کاربر ارسال میشه زجر آوره که آدم ببینه +1200 نفر لینک ***** دریافت میکنن و بعضا ایمیل میزنن و گله و شکایت میکنن .. من باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
پاسخ : مشکل در ست شدن ساب دامین در فیدبرنر
پاسخ : مشکل در ست شدن ساب دامین در فیدبرنر
دامنه بنده newslet.hollo.ir ئه که وقتی آدرس فیدم رو فراخوانی میکنم رسانه پارسی هلو فید ار اس اس ام باز میشه اما لینک ها همچنان به صورت ف.ی.ل.ت.ر شده هستند به شکلی آدرس لینک ها به شکل http://feed*****.... هستند که ف.ی.ل.تر ان . توی صفحه mybrand هم اون زیر خطاهای دی ان اس رو داده و میگه 24 ساعت بمونید تا ست بشه درصورتی که من بیش از 5 روزه که منتظرم و ست نشد ولی وقتی آدرس فید رو میری بالا میاد اما لینک ها با این حال ف.ی.ل.ت.رن :-|
پی نوشت : منظور از ف.ی.ل.تر بودن ، لینک های ارسالی به ایمیل کاربر ها هستند ...