دوستان تو Easy apach یه تابع است به نام Suhosin آیا فعال بشه یا نه ؟ کارش چیه ؟ چه کمکی میکنه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان تو Easy apach یه تابع است به نام Suhosin آیا فعال بشه یا نه ؟ کارش چیه ؟ چه کمکی میکنه ؟
درود
برادر عزیز تابع نمیباشد یک extension هستش. ساهسین یک ابزار امنیتی حرفه ای و پیچیده برای سیستم هایی است که از تکنولوژی Php استفاده می کنند و باعث ایجاد امنیت برای حملات شناخته شده یا ناشناخته کد ها یا هسته ی php است . این ابزار به صورت 2 وجهی منتشر شده است که می توان هر دوی انها را در کنار یکدیگر یا به تنهایی نصب و اجرا کرد. در قسمت اول یک بسته ی امنیتی کوچک ارائه شده است که این بسته هسته ی php را از یک حملاتی مانند bufferoverflow حفاظت می کند , و قسمت دوم تشکیل شده از یک اکتنشن تخصصی برای حرفه ای ها که می توان بسیاری از حملات خطرناک را با آن دفع کرد.
نصب نکن، خیلی از اسکریپتها باهاش ناسازگارند !
به قول آقا آرش فعال کردن این extension یعنی نابود سازی PHP سرور برای اسکریپت ها ..!
یعنی فعال نکنیم ؟
چه اسکریپت هایی ناسازگارند باهاش ؟
من شنیدم تاثیر خوبی در امنیت داره
برای بنده هم جای سوال بود ، چه اسکریپت هایی رو از کار میندازه اگر فعال کنیمش ؟
درود
در صورت کانفیگ صحیح این extension هیچ موردی نخواهد بود
دوستانی که میفرمایند باعث ناسازگاری میگردد بدلیل عدم آگاهی از کانفیگ صحیح class ها و function ها و session encrypt های این extension میباشد
سلام
من حتی بدون کانفیگ خاصی همیشه این اکستنشن رو نصب کردم و مشکلی با اسکریپتهای معمول سی ام اسهای آماده نداشتم .
اما مساله اینه که این اکستنشن روی هر درخواست شما حدود سی تا آزمایش امنیتی انجام میده که حسابی به سرور فشار میاره و مصرف سی پی یو و رم رو به شکل مضاعف افزایش میده.
حدسا فکر می کنم عدم استفاده از سوهسین 50 درصد سرعت درخواستها رو افزایش میده...