ارائه رایگان سیستم پشتیبانی وهاب آنلاین ؟
چند وقتی هست که در فکر ارائه سیستم پشتیبانی آنلاین وهاب آنلاین بودم اما نمیدونستم به صورت رایگان باشه یا پولی؟ از این رو تصمیم گرفتم این پست رو باز کنم تا شما دوستان خوبم با نظراتتون منو در انتخاب گزینه صحیح راهنمایی کنید .
سیستم چت آنلاین (پشتیبانی آنلاین) وهاب آنلاین فارسی شده سیستم Mibew با برخی تغییرات هست که امکاناتی به آن نیز اضافه گردیده است همچینین سیستم کاملا از پایه فارسی شده است و علاوه بر آن قالب ها راستچین شده و با فونت های فارسی و ظاهری زیبا و کاملا متفاوت و همچنین با نام اختصاری الیسا مسنجر بر روی سایت نصب شده است
این سیستم مستقیم روی هاست شما نصب شده و همانند سیستم های مشابه کدی به شما برای ارائه در قالب می دهد تا در قالب خود قرار داده تا کاربران بتوانند با شما در ارتباط باشند
زمانی که کاربر وارد صفحه گفتوگو می شود و اگر اپراتور آنلاین باشد صفحه زیر نمایش داده می شود
http://attach1.vahabonline.ir/files/1392351788.jpg
و زمانی که اپراتور آفلاین باشد صفحه ارسال ایمیل زیر نمایش داده می شود و متن کاربر به ایمیل شما ارسال خواهد شد و با پاسخ به ایمیل با شما در ارتباط خواهد بود
http://attach1.vahabonline.ir/files/1392324553.jpg
همچنین صفحه گفتوگوی کاربر و اپراتور به شکل زیر خواهد بود
http://attach1.vahabonline.ir/files/1392352885.jpg http://attach1.vahabonline.ir/files/1392353448.jpg
و صفحه مدیریت آن به شکل زیر می باشد
http://attach1.vahabonline.ir/files/1392393640.jpg
خب حالا که با سیستم آشنا شدید میخوام نظر شما رو درباره این سیستم بدونم و اینکه آیا این سیستم به رایگان ارائه بشه یا با هزینه ؟
در هر دو صورت آیا لایسنس روی سیستم قرار بگیره یا اپن سورس باشه ؟
قراره این سیستم رو به صورت کامل ساپورت کرده و امکانات و… به آن اضافه کنیم و آن را بومی سازی کنیم حال از شما دوستان خوب و همیشه همراهمون میخوام بپرسم نظر شما چیه ؟
و لطفا به این سوال نیز پاسخ بدید : اگه این سیستم به رایگان ارائه بشه آیا حاضرید کپی رایت ما را روی سایتتان حفظ کنید ؟
پیشاپیش از نظرات ، پیشنهادات و انتقادات شما دوستان کمال تشکر رو دارم
وهاب سید چورته
نظرات شما دوستان در سایت : وهاب آنلاين | ارائه رایگان سیستم پشتیبانی آنلاین سایت ؟
پاسخ : ارائه رایگان سیستم پشتیبانی وهاب آنلاین ؟
سلام آقا وهاب.
ایرانی ها همیشه از سیستمهای رایگان استقبال میکنن اما مساله دوام و درآمد اقتصادی هم در نظر بگیرید.
راستی خود اسکریپت webim رایگان هست ؟
اگر رایگان باشد به نظر بنده روش کار کنید و یا بصورت رایگان یا با گرفتن هزینه نسبت به این سفارشی سازی ها اقدام کنید .
اما اگر رایگان نیست به نظر بنده روش کار نکنید .
نقل قول:
و لطفا به این سوال نیز پاسخ بدید : اگه این سیستم به رایگان ارائه بشه آیا حاضرید کپی رایت ما را روی سایتتان حفظ کنید ؟
اگر روزی بنده از این سیستم استفاده کنم حتما کپی رایت شما رو لحاظ میکنم حتی اگر هزینه ای هم داده باشم :)
یه چیزی که من از این تصاویر دریافتم ، اسکریپت نسبتا کاملی هست ، به نظرم میشه کلا یک نسخه اختصاصی مشابهش رو پیاده کرد (در صورتیکه این اسکریپت رایگان نباشد البته .)
فکر کنم یکی دو ماه وقت میبره .
:)
انشالله موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
سلام آقا وهاب.
ایرانی ها همیشه از سیستمهای رایگان استقبال میکنن اما مساله دوام و درآمد اقتصادی هم در نظر بگیرید.
راستی خود اسکریپت webim رایگان هست ؟
اگر رایگان باشد به نظر بنده روش کار کنید و یا بصورت رایگان یا با گرفتن هزینه نسبت به این سفارشی سازی ها اقدام کنید .
اما اگر رایگان نیست به نظر بنده روش کار نکنید .
اگر روزی بنده از این سیستم استفاده کنم حتما کپی رایت شما رو لحاظ میکنم حتی اگر هزینه ای هم داده باشم :)
یه چیزی که من از این تصاویر دریافتم ، اسکریپت نسبتا کاملی هست ، به نظرم میشه کلا یک نسخه اختصاصی مشابهش رو پیاده کرد (در صورتیکه این اسکریپت رایگان نباشد البته .)
فکر کنم یکی دو ماه وقت میبره .
:)
انشالله موفق باشید
سلام رضا جان
اسکریپت رایگان هست اما اینطور که تو عکس ها میبینید مرتب و شیک و مجلسی نیست و خیلی چیزاشو خودم مجبور شدم اصلاح کنم
البته چند پلاگین هم براش آماده کردم که سیستم رو کامل کامل میکنه
خودمم تو فکر ارائه رایگان اما فروش تجهیزات مثل پلاگین و قالب و... بودم و واسه همین تاپیک زدم
بله سیستم نسبتا کاملی هست و بسیار هم سبک
جای بحث نیست ، رایگان باشه خیلی بهتر هست !
بنده هم حتمآ کپی رایت رو لحاظ میکنم ! (باشد که اینطوری بتونیم حمایت کنیم از شما ! :دی )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
namesis R
جای بحث نیست ، رایگان باشه خیلی بهتر هست !
بنده هم حتمآ کپی رایت رو لحاظ میکنم ! (باشد که اینطوری بتونیم حمایت کنیم از شما ! :دی )
تشکر از نظرتون استاد
زنده باشید
انشالله تا چند روز آتی نتیجه با نظرات دوستان اعلام خواهد شد
درود بسیار عالی هست
مهم اینه رایگان باشه وهاب جان :دی
سلام . بسیار کار شکیل و زیبایی شده . میتونید اسکریپت رو در 2 نسخه رایگان و پولی ارائه کنید که نسخه رایگان از آپشن ها و پلاگین های کمتری نسبت به پولی برخوردار باشه که در صورت نیاز کاربر با پرداخت هزینه سیستم کامل رو در اختیار داشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezarostami
سلام . بسیار کار شکیل و زیبایی شده . میتونید اسکریپت رو در 2 نسخه رایگان و پولی ارائه کنید که نسخه رایگان از آپشن ها و پلاگین های کمتری نسبت به پولی برخوردار باشه که در صورت نیاز کاربر با پرداخت هزینه سیستم کامل رو در اختیار داشته باشه
فکر خوبیه ولی به اندازه رایگان بودنش ازش استقبال نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kourosh_it
درود بسیار عالی هست
مهم اینه رایگان باشه وهاب جان :دی
سلام کروش جان
چشم انشالله بزودی
اما به سوالم پاسخ ندادی که :
نقل قول:
اگه این سیستم به رایگان ارائه بشه آیا حاضرید کپی رایت ما را روی سایتتان حفظ کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezarostami
سلام استاد
ممنون از نظرتون و پیشنهاد فوق العادتون
زنده باشید
دوستان لطف کنند لطفا به این سوال مهم پاسخ بدند :
نقل قول:
اگه این سیستم به رایگان ارائه بشه آیا حاضرید کپی رایت ما را روی سایتتان حفظ کنید ؟
خدایی راستشو بگیدا بخدا ناراحت نمیشم اما میخوام بدونم چند درصد حاضرند کپی رایت رو حفظ کنند
سلام . شما میتونید پولیش کنید و یجوری روش کد گذاری کنید که قابل بازگشایی نباشه ؟ یعنی فقط یه نفر بتونه استفاده کنه و رو یه دامنه اکتیو بشه ؟
به نظرم این پیشنهاد خوبیه