مقایسه کیفیت در هاستینگ ، شرکت های ایرانی و شرکت های خارجی
با سلام ،
دوستان می خواستم نظر شما در رابطه با کیفیت هاست در شرکت های ارائه دهنده ایرانی و خارجی را بدانم ، و آیا به نظر شما رقابتی وجود دارد ؟! آیا شرکت های ایرانی توان رقابت با شرکت های خارجی را دارند ؟
آیا از نظر شما کیفیتی که در هاستینگ های ایرانی مشاهده می کنیم قابل قیاص با شرکت های خارجی می باشد ؟
دقت کنید که شرکت های معتبر خارجی و ایرانی مد نظر بده است .
تشکر پیشاپیش از شرکت شما در این مبحث .
موفق باشید .
پاسخ : مقایسه کیفیت در هاستینگ ، شرکت های ایرانی و شرکت های خارجی
خواستن توانستن است!
ولی خوب سخته چون هزینه های ما با اونا قابل قیاس نیس شرکت های اونا میبینید مثلا 1000 تا 2000 تا کاربر دارن و اگه اونا فقط از هرکدوم 1 سنت بگیرن خرجشون در میاد و وقتی که میان هزینه مناسب یعنی چیزی تو حدود 5 - 15 دلار میگیرن میتونن علاوه بر حفظ کیفیت کلی امکانات بدن و به پشتیبانی 24 ساعته تحقق ببخشن و لی اینجا .....
ولی بازم میگم خواستن توانستن است گرچه دشوار است! (آخرش اختصاصی خودم بود :دی)
با توجه به ضرب المثل معروف هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه :d بعید می دونم به نتیجه خوبی برسید.
البته شرکت های ایرانی قابل احترام هستند ولی یه حرفی مطرح هست و اون اینه که اگه واقعا این سرویس دهنده ی های ایرانی از همه نظر عالی بودند کسی اقدام به تهیه سرور از دیگر دیتاسنتر ها نمی کرد.
این سوال شما وقتی پاسخ منطقی داره که ما به لحاظ پهنای باند و پورت محدودیتی نداشته باشیم تا بتونیم در شرایط عادلانه قضاوت کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
با توجه به ضرب المثل معروف هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه :d بعید می دونم به نتیجه خوبی برسید.
البته شرکت های ایرانی قابل احترام هستند ولی یه حرفی مطرح هست و اون اینه که اگه واقعا این سرویس دهنده ی های ایرانی از همه نظر عالی بودند کسی اقدام به تهیه سرور از دیگر دیتاسنتر ها نمی کرد.
این سوال شما وقتی پاسخ منطقی داره که ما به لحاظ پهنای باند و پورت محدودیتی نداشته باشیم تا بتونیم در شرایط عادلانه قضاوت کنیم.
مشکل از بقال ها نیست که ماستشون ترش میشه!
مشکل از کسی هست که ماست رو درس میکنه!
اگه هزینه ها تو ایران زیاد نبود الان خودمون چند تا دیتاسنتر خوب داشتیم و از اونا میگیرفتیم دیگه!! (البته الان هم داریم ها ولی هزینه هاشون بالاست!)
مشکل از از ما نیست که نمیتونیم پیش بریم مشکل تو بعضی از سیاست های منطقه ای و شرایط اجتماعی هست که هاستینگ ها از کشورهای غربی سرور میگیرن وگرنه خودمون چیزی از اونا کم نداریم!
نقل قول:
مشکل از مدیریت کلان هست.
تایید میشه ؛
نقل قول:
خواستن توانستن است!
دوست من ، فکر نمی کنید که همه چیز بر می گرده به اینکه اکثر شرکت های هاستینگ در ایران بی برنامه هستند ، چرا که قانونمند نیستند چرا که قانونی برای آن تدوین نشده است .
اگر قانونی خاص تدوین شود و همه تابع آن قانون باشند شک نکنید که برتر خواهیم بود حتی از شرکت های معتبر خارجی ...
نکات مهمی که در شرکت های معتبر ارائه دهنده هاستینگ در خارج مشاهده میشود اهمیت دادن به کیفیت و فراهم ساختن محیط هایی برای پشتیبانی خوب به مشتریان است ، اهمیت دادن به کیفیت به گونه ای است که برای به دست آوردن پول هر خط قرمزی را رد نمی کنند و سعی می کنند به کیفیت بیشتر از در آمد بها دهند چون می دانند از هر دستی بدهند از همان دست می گیرند ، به همین دلیل رشد قابل توجهی در مشتریانشان مشاهده می شود این مشتریان گذرا نیستند و اغلب ثبات دارند ...
دوستان دیگر و صاحب نظر خوشحال میشم در این مبحث شرکت کنند .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
J4vad
دوست من ، فکر نمی کنید که همه چیز بر می گرده به اینکه اکثر شرکت های هاستینگ در ایران بی برنامه هستند ، چرا که قانونمند نیستند چرا که قانونی برای آن تدوین نشده است .
اگر قانونی خاص تدوین شود و همه تابع آن قانون باشند شک نکنید که برتر خواهیم بود حتی از شرکت های معتبر خارجی ...
نکات مهمی که در شرکت های معتبر ارائه دهنده هاستینگ در خارج مشاهده میشود اهمیت دادن به کیفیت و فراهم ساختن محیط هایی برای پشتیبانی خوب به مشتریان است ، اهمیت دادن به کیفیت به گونه ای است که برای به دست آوردن پول هر خط قرمزی را رد نمی کنند و سعی می کنند به کیفیت بیشتر از در آمد بها دهند چون می دانند از هر دستی بدهند از همان دست می گیرند ، به همین دلیل رشد قابل توجهی در مشتریانشان مشاهده می شود این مشتریان گذرا نیستند و اغلب ثبات دارند ...
دوستان دیگر و صاحب نظر خوشحال میشم در این مبحث شرکت کنند .
موفق باشید .
خوب این بازم برمیگرده به همون مشکلات مالی که گفتم دیگه!
البته عدم وجود قانون رو کاملا حق دارید به نظرم!
به نظر من هاستینگ های ایرانی بهتر از هاستینک های خارجی موقع خرید یه چیز میگن بعد خرید چیز دیگه
سایت gigscript.info رفت از یه سایت خارجی هاست خرید با پهنای باند نامحدود و به اسم وارز بعد چند روز مسدود کردن مجبور شد سرور عوض کنه که الان روی سرور منه
http://www.vastdata.net
من به خودم از 100 نمره 60 میدم
به اذیت نکردن یوزر ها اگه یکذره مصزف زیاد داشته باشند 100 از 100 میدم
کاری که هاستینگ های خارجی می کنن و باید سی پی یو کلی سرور رو 10% بزارند انگار
نقل قول:
من به خودم از 100 نمره 60 میدم
به اذیت نکردن یوزر ها اگه یکذره مصزف زیاد داشته باشند 100 از 100 میدم
کاری که هاستینگ های خارجی می کنن و باید سی پی یو کلی سرور رو 10% بزارند انگار
دوست عزیز ، دقت کنید که یک سرور هاست اشتراکی باید برای همه کاربران باشد و نه فقط یک کاربر ، پس کاری که مدیران سرور های ایرانی می کنند کار خوبی محسوب نمی شود بلکه آن ها کیفیت را فدای در آمد کرده اند ! و این درست نیست که به دلیل رضایت یک مشتری فشار زیادی به سرور تحمیل شود ...
موفق باشید .